Horoskop vecka 5, 2022

Astro 31/1 – 6/2

 • Tor Tolander
Publisert:

Hur blir din vecka enligt astrologin? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop. Här är ditt astro 31 januari–6 februari 2022.

VÄDUREN

Du står inför en vecka full av möjligheter såväl som utmaningar och ofta kommer det ner till hur mycket av din tid som du själv kan bestämma över. Ju större kontroll desto roligare vecka.

Veckans boost: Träning och fysiska utmaningar. Du har massor av kraft som bara väntar på att få uttryck. Hitta ett utlopp som ger mätbara resultat så får du en rejäl kick. 

Hälsotipset: Varma drycker till vardags. Att dricka något varmt ger välbehag.

Kärlek och relationer: Det kan vara lite svårt att få utrymme för kärlek just nu för dina behov är inte samma som din partners. Prata med varandra och möts på halva vägen. 

OXEN

Det blir en överraskande rolig vecka när många av de farhågor du har löser sig av sig själva. Din vardagstur smittar också dina närmaste som får oväntade glädjebesked.

Veckans boost: Samarbeten och gemensamma sysslor ger god stämning och bra resultat. Sträck ut en hand, hjälp till och bjud in andra att dela dina uppgifter när du kan.

Hälsotipset: Dofter ger välmående. En lyxig tvål eller ny parfym ger dig glädje.

Kärlek och relationer: Du får en oväntat mysig kärleksvecka där vardagsflirt och små ord av uppskattning bygger upp stämningen allteftersom. Hetast blir torsdagen.

TVILLINGARNA

Mycket faller in i en ganska behaglig vardagslunk där du har bra koll på vad som väntar och vad du behöver göra. Till det får du en oväntat rolig och socialt aktiv helg.

Veckans boost: Lär dig nya saker. Du har goda chanser att få ett par riktiga aha-upplevelser under veckan. Våga dig på något du inte trott dig kapabel att klara.

Hälsotipset: Satsa på utomhusaktiviteter, promenera, åk skridskor eller ta en skidtur.

Kärlek och relationer: Gemensamma aktiviteter skapar förtroende och ömhet. Det är när ni gör saker tillsammans som känslor vaknar och växer. Hitta tid att umgås, gärna under helgen.

KRÄFTAN

Du får räkna med att många av de planer du har inför veckan behöver göras om med kort varsel för vardagarna blir inte som du tänkt. Däremot håller dina helgplaner oväntat bra.

Veckans boost: Se fram mot en härlig helg. Ju roligare planer desto mer givande blir den. Unna dig något du sett fram mot länge, gärna med vänner eller familj.

Hälsotipset: Kontroll slår kraft. Yoga och low impact ger bra utdelning just nu.

Kärlek och relationer: Veckan kan bli ovanligt het trots strulet för passion saknas inte. Spontanitet och uppfinningsrikedom ger heta stunder. Helgplaner går i lås perfekt.

LEJONET

Våga vara lite lat just nu. Gör det du måste men avvakta med sånt du tycker är viktigt för du har inte riktigt den energi du är van vid. Låt andra skina och stå i centrum, din tid kommer. 

Veckans boost: Ge beröm och lyft fram andra! Många ser dig som ett föredöme och uppskattning från dig betyder mycket. Se din omgivning och ge dem ett lyft.

Hälsotipset: Lagsport och gemensamma aktiviteter gör träningen rolig och effektiv.

Kärlek och relationer: Uppskattning betyder mycket just nu och om din partner tar initiativet blir det oväntat hett. Planerar du något särskilt är fredagskvällen som gjord för kärlek.

JUNGFRUN

När andra behöver peppning, support eller bara en hjälpande hand skiner du och under den här veckan är du klippan som håller ihop vardagen för dem du har runt dig. 

Veckans boost: Lita på din förmåga att organisera och nå de mål du sätter. Det blir en hektisk men härlig vecka som du har all rätt att känna dig stolt över när den är slut.

Hälsotipset: Satsa på sånt du vet fungerar och låt experimenten vänta till senare.

Kärlek och relationer: Du känner väldigt mycket men att rent praktiskt få till kärleksmöten är desto svårare. Ju större planer desto större risk för besvikelser, vardagsromantik ger mest.

VÅGEN

Tydlig kommunikation är A och O just nu. Risken för missförstånd är stor och det gäller alldeles särskilt på arbetet. Dubbelkolla saker och ha tålamod med oväntat teknikstrul.

Veckans boost: Våga se på tillvaron med en stor portion humor. Det kommer att bli struligt men det finns en oväntad glädje i att kunna le åt det oväntade i tillvaron.

Hälsotipset: Håll ett öga på mineraler och vitaminer, vintern ställer högre krav än du tror.

Kärlek och relationer: Slumpen styr även förutsättningarna för kärlekslivet och inte bara till det sämre. Oväntade ändringar öppnar för kärleksmöten, särskilt onsdag och torsdag.

SKORPIONEN

Planerar du för det oväntade så kommer du att få en väldigt fin och ganska speciell vecka. Räkna med strul och förseningar och se till att ha en ”plan B” i bakfickan så kommer du att få mycket gjort. 

Veckans boost: Det är vad du gör av din fritid som avgör hur rolig veckan blir. Räkna med mer utrymme än vanligt och gör något roligt av den. Utnyttja din egentid.

Hälsotipset: Se framåt och tänk om, stress får inget att funka bättre.

Kärlek och relationer: Det här är en oväntat bra vecka för dejting, nya möten och flirt. Du har en självklarhet som lockar och kan räkna med en stark kärleksvecka.

SKYTTEN

Egentligen är det här en ganska bra vecka men dina höga förväntningar kan leda till motsättningar när andra inte håller ditt tempo. Satsa på uppgifter du har full kontroll över.

Veckans boost: Unna dig ett par riktiga genomkörare! Du har energi över och ger du den rejäla utlopp fyller det på självkänsledepåerna och ger dig en roligare vecka. 

Hälsotipset: Utmana ditt intellekt. En bra bok, ett pussel eller en tankenöt gör dig gott.

Kärlek och relationer: Det här är mer en familjevecka än en kärlekstopp när umgänge och gemensamma upplevelser stärker banden mellan er. Återupptäck gemensamma nöjen.

STENBOCKEN

Februari börjar bra för dig med ett tydligt fokus och en känsla av att du kan lösa både egna och andras problem. Dina erfarenheter behövs när tekniken strular under veckan.

Veckans boost: Använd händerna! Praktiskt arbete, matlagning, bak och hantverk gör att tillvaron känns påtaglig, skänker njutningsfulla resultat och fyller dig med skaparglädje.

Hälsotipset: Det är förkylningstider så ta eventuella symptom på allvar.

Kärlek och relationer: Det här är en riktigt fin kärleksvecka som kommer att ge mer än du räknar med. Dina initiativ smickrar och leder längre än du hoppats på, särskilt under helgen.

VATTUMANNEN

Du har ett självförtroende som smittar och får dem du har runt dig att våga mer än vanligt. Delegera och involvera så blir dina dagar lättare och allas mycket roligare.

Veckans boost: Flirt, umgänge och festligheter ger din tillvaro en extra dimension. Vare sig du fyller år under veckan eller inte så finns det glädje i fester och uteliv.

Hälsotipset: Träna med njutningsfokus, simning, yoga eller tai chi ger alla en boost.

Kärlek och relationer: Uppskattning och uppmärksamhet tänder dig under veckan. Kärlek är oftast ett delande men just nu är det helt okej att vara självisk, dina behov går först.

FISKARNA

Du får en rolig, hektisk och utvecklande vecka men mycket hänger på att du är beredd på förändringar. Tvära kast och nya uppgifter är vardagsmat just nu. 

Veckans boost: Det oförutsedda lockar. Våga se veckan som ett äventyr där varje överraskning leder till nya upplevelser. Förändringarna kommer att öppna nya dörrar.

Hälsotipset: Håll på ramtider och privata rutiner, de behövs för att hålla ihop veckan.

Kärlek och relationer: Spontanitet och överraskningar styr även kärlekslivet under veckan. Följ dina impulser och testa nya saker, så länge det känns rätt kan det inte bli fel.

ZODIAC PALM POSTER

A Good Company

ZODIAC PALM POSTER

99,00 kr

Läs mer

Wellness shop

Redaktionens val

 1. HOROSKOP

  Stjärntecknen du passar bäst ihop med

 2. HOROSKOP

  Merkurius retrograd – så kan det påverka dig

 3. HOROSKOP

  Horoskop 2022 – så blir ditt år

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.