Horoskop vecka 45, 2022

Astro 7–13 november

Publisert:

Det blir mörkare och mörkare för varje dag som går.

Hur blir den här novemberveckan enligt stjärnorna?

Wellness astrolog Tor Tolander ger oss horoskopet för vecka 45, 2022.

Väduren

Välplanerade möten går fort och lätt. Samma sak gäller gemensamma arbetsuppgifter, så fort det finns ett tydligt mål så går det undan. Att reservera tid för planering är lönsamt.

Veckans boost: Avsluta dina dagar med någonting riktigt trevligt, något som du personligen uppskattar. Det ger dig skön nattvila och nästa dag en bra start.

Hälsotipset: Du föredrar träning som kräver snabba reflexer, snabbhet och smidighet.

Kärlek och relationer: En plan, ett bra tillfälle och ett tydligt mål fungerar mycket bättre än spontana infall. Det kan låta lite stelt men det är rätt melodi just denna vecka.

Oxen

Plocka fram dina kreativa sidor. Det gör veckans uppgifter lättare och dessutom får du fina möjligheter att utveckla olika kreativa talanger. Intensiv vecka.

Veckans boost: Var spontan. Unna dig att följa impulser som du normalt struntar i, krydda veckan med infall, udda nöjen, möten på nya platser, kanske en kort resa. 

Hälsotipset: Du mår bra när du känner dig vacker, rätt kläder ger mer energi än ett pass.

Kärlek och relationer: Ibland är passionen stark, ibland obefintlig. Följ kärlekslivets flöde, se till att det finns tid för kärlek när lusten finns där. Gör annat resten av tiden.

Tvillingarna

Långsam, mysig novembervecka. Det blir svårt att bli klar med uppgifter fort, både hemma och på jobbet, men i gengäld får du en riktigt stämningsfull och nära vecka.

Veckans boost: Att laga mat eller baka förstärker den redan sköna atmosfären. Om det inte känns frestande, testa cafébesök tillsammans med vänner i stället.

Hälsotipset: Du behöver konstant nya utmaningar. Testa något nytt, kanske på närmaste gym.

Kärlek och relationer: Passionen får rätt lite utrymme i ditt liv, till förmån för lugna hemmakvällar. Glöden finns där men du känner inget behov av att ställa den i centrum just nu.

Kräftan

Festliga detaljer och små guldkorn lyfter både jobb och privatliv. Ju mer pressat tempot är desto viktigare är det att unna sig små oaser med gott samtal, fika, skratt.

Veckans boost: Ljus, värme och humor är ett absolut måste. När du njuter mår du bra, och när du mår bra mår människorna runt dig också bra. Du blir också effektivare på jobbet.

Hälsotipset: Du behöver ett riktigt tydligt mål. Arbeta fram ett om du inte redan har ett.

Kärlek och relationer: Intensiv men okomplicerad vecka. Ditt kärleksliv anpassar sig efter dina val, alltså är det upp till dig om veckan ska glöda eller inte.

Lejonet

När du planerar brukar du inte räkna med att andra ska tappa bollen och förstöra för dig. Planera med lite bredare marginaler denna vecka, det lönar sig.

Veckans boost: Många små rätter snarare än en stor, många små mellanmål snarare än en bastant lunch eller middag. Du mår bra av att få din energi i små portioner.

Hälsotipset: Tidiga kvällar. Ju fler aktiviteter du kan ägna dig åt under de ljusa timmarna, desto bättre.

Kärlek och relationer: Lördagen kan bli något i särklass, särskilt om du ser till att den verkligen får handla om kärlek utan att något annat stör. Sval vecka i övrigt.

Jungfrun

Kommunikation går fort och bra, särskilt när du är bland människor du känner väl. Du känner dig trygg i att andra förstår dina instruktioner och önskemål utan trassel.

Veckans boost: Humor lyfter allt. Jobb, hemliv, vardag, till och med de mest enformiga situationer får ett magiskt skimmer om det bara finns något att skratta åt.

Hälsotipset: Du mår bra av små och lätta träningspass som inte skapar någon stress.

Kärlek och relationer: Krydda kärlekslivet med överraskningar, var lekfull och påhittig. Har du en partner är delade skratt nyckeln till både hetta och harmoni. Fin novembervecka.

Vågen

Du är väldigt energisk. Riktig pepp-vecka. Inte bara prickar du av den ena uppgiften efter den andra utan din energi smittar av sig på alla andra också. Särskilt kolleger.

Veckans boost: Du får mer och mer fast för varje sak du slutför, så börja med att fixa något som går fort och lätt. Till exempel ett projekt som du nästan är klar med.

Hälsotipset: Vinster gör dig glad, så välj träningsformer som ger dig den rätta segerkänslan.

Kärlek och relationer: Lyx är bränsle för kärleken eller i varje fall för sexlivet. Delikatesser, nya fina sängkläder, en kväll på en elegant restaurang. Sådana saker.

Skorpionen

Du klarar nästan vilken position eller uppgift som helst, och när du möter nya människor gör du omedelbart ett starkt intryck. Din karisma är exceptionell.

Veckans boost: När du behöver ny motivation, gå tillbaka till ditt förflutna. Bland dina minnen och erfarenheter finns också inspiration och kanske en ny väg framåt.

Hälsotipset: Lek med maten. Prova nya smakkombinationer, nya råvaror. Chans att hitta ny favorit.

Kärlek och relationer: Du kan fylla hela veckan med passion om du vill. Dina egna val avgör. Samma sak om du är singel, du möter många men bara du kan avgöra om någon duger.

Skytten

Full fart på jobbet, full fart privat. Men du behöver få en möjlighet att gå åt sidan, att lämna alla måsten bakom dig en stund. Annars hinner känslorna inte med.

Veckans boost: Byt överraskning med någon. Det kan vara en sak, en händelse eller en aktivitet, bara det är en positiv överraskning. Kanske vill flera vänner vara med. 

Hälsotipset: Ska du träna så ska det vara tillsammans med roliga människor i högt tempo.

Kärlek och relationer: Stilla samtal stärker kärleken och kan även ge sexlivet en knuff i rätt riktning. Passion växer inte bara mitt i händelsernas centrum utan även vid sidan av.

Stenbocken

Det brukar vara Vågens jobb men just nu är du den bästa medlaren. Det gör att arbetet har bra flyt även om det dyker upp en konflikt. Till nytta på det privata planet också.

Veckans boost: Små romantiska guldkorn. Komplimanger, kärleksromaner, andras berättelser, visad ömhet, kärleksfilmer. Testa, det kommer att ge dig massor av ny energi.

Hälsotipset: Tänk mer friskvård än träning. Rätt vecka för yoga, dans, pedikyr, massage.

Kärlek och relationer: Har du inte en älskling redan är chansen stor att du förälskar dig. Hela veckan är insvept i kärlekens magi, nästan vad som helst kan hända.

Vattumannen

Du upplever att de ställda kraven är tuffa, men i många fall är det du själv och inte omgivningen som höjer ribban. Testa att göra saker lite mer på en höft och se vad som händer.

Veckans boost: Riktigt lata stunder. Sovmorgon med förplanerad frukost på sängen, soffmys, hämtmat. Gör det lätt för dig ibland, det är en utmärkt boost.

Hälsotipset: Stressa inte. Har du för mycket att göra så stryk saker från listan. Världen går inte under.

Kärlek och relationer: Håll det enkelt. En småtrevlig fikapaus ger mer romantikpoäng än en komplicerad kärlekskväll. Samma sak när du dejtar. Undvik krångel.

Fiskarna

Ta alla möjligheter att utvecklas, expandera, testa nya saker. Det är bra för dig och det kan också leda till framgång, särskilt på arbetsmarknaden. Positiv och rolig vecka.

Veckans boost: Ge andra positiv feedback och umgås med folk som ger positiv feedback tillbaka. Det gör inget om det blir lite skrytsamt, det är bara bra.

Hälsotipset: Gör en gemensam hälsosatsning med din familj eller dina vänner. Effektivt och roligt.

Kärlek och relationer: Ditt kärleksliv är laddat och hett men inte så passionerat att det skapar bekymmer. Du har full koll, du vet vad du vill ha och det är inom räckhåll.

Annons

Bästa pris på vitaminer & mineraler

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.