Horoskop vecka 46, 2022 – så blir din vecka enligt stjärnorna

Astro 14 – 20/11

Publisert:

Det blir mörkare och mörkare för varje dag som går.

Hur blir den här novemberveckan enligt stjärnorna?

Wellness astrolog Tor Tolander ger oss horoskopet för vecka 46, 2022.

Väduren

Veckan börjar långsamt men under tisdagen får du ny energi. Efter det är du ovanligt snabbtänkt och brinner för det du gör, du inspirerar andra att lyckas bättre än de tror själva. 

Veckans boost: Onsdagen är veckans bästa dag, ett stojigt afterwork eller en rolig fritidsupplevelse med vänner då ger arbetsveckan ett lyft och gör helgen roligare. 

Hälsotipset: En flexibel garderob som kan anpassas för alla väder stärker ditt välmående. 

Kärlek och relationer: Måndagen och tisdagen blir småtrista men sedan hettar det till. Särskilt torsdag och lördag sticker ut. Söndagen är bra för samtal och nya vägval. 

Oxen 

Din energi är hög men tålamodet tryter. Väg dina ord när du samarbetar med andra, du uttrycker dig kraftfullt och det du säger tas ofta emot hårdare än du tänkt dig. 

Veckans boost: När du jobbar tänker du oftast inte på hur mycket energi du bränner. Unna dig ordentligt med återhämtningstid, en god bok i lugn och ro laddar batterierna. 

Hälsotipset: Undvik dieter och kurer under veckan. Du behöver energireserverna. 

Kärlek och relationer: När du dejtar eller planerar för romantik blir det intensivt och oftast mer intimt än du tänkt dig. Veckans inledning är hetast medan helgen blir ganska ljummen. 

Tvillingarna 

Du är energisk och entusiastisk vilket passar din tvillingsjäl men eftertanken finns inte alltid där. Testa dina idéer mot någon innan du sätter den i verket för säkerhets skull. 

Veckans boost: Det som allra roligast när du är spontan men dina idéer är gränslösa och ofta dyrare än du trott. Ta ut svängarna men sätt en maxbudget för veckan. 

Hälsotipset: Umgås med vänner och familj när du kan. Ensamhet är din största fiende. 

Kärlek och relationer: För dig som dejtar väntar en rätt tuff vecka då du har svårt att komma andra nära. Att din partner stå för planerna, då tänder det lättare och blir roligare. 

Kräftan

Stöka undan det som är viktigt gärna redan innan onsdagen för du har mer energi nu än fram emot helgen. En återförening som du sett fram emot blir jobbigare än du trott. 

Veckans boost: Familjenöjen och all tid du kan lägga på nära och kära är det som verkligen skänker dig glädje under veckan. Gör något roligt tillsammans gärna i hemmiljö. 

Hälsotipset: Träning känns motigt men värt en viljeansträngning, det ger skön energi. 

Kärlek och relationer: Du kan vänta dig både toppar och dalar under den kommande veckan. Stora planer under helgen stöter på förhinder medan spontana infall ger oväntad närhet. 

Lejonet 

Du har en rastlös energi som du har svårt att hitta utlopp för särskilt under arbetsveckan. Ett hektiskt schema med många möten eller rejält med träningstillfällen hjälper mycket. 

Veckans boost: Det är i detaljerna den stora njutningen sitter. En efterrätt till maten, en lyxig lunch eller lite extra eftertanke på kläder och accessoarer få dig att skina. 

Hälsotipset: Många eller tunga träningspass är ett vinnarkoncept och en frustrationsbot. 

Kärlek och relationer: Planera inte för kärleken under den kommande veckan utan låt den komma till dig. Dina känslor är vilda och svåra att styra eller planera för 

Jungfrun 

Du har ett oväntat flyt särskilt när det är stressigt runt dig. Ju struligare och mer kaotiskt det blir desto tryggare och mer behövlig känner du dig, på jobbet och fritiden. 

Veckans boost: Närhet och umgänge ger dig massor. Unna dig ett par utekvällar eller någon större social tillställning, du mår som allra bäst när du lever på gränsen. 

Hälsotipset: Låt inte andra styra din tid. Det är när du sätter reglerna som du mår allra bäst. 

Kärlek och relationer: nyförälskade och de som letar efter kärleken får en mer passionerad vecka än alla andra. Du har nära till känslor och mår bra av att ta risker. 

Vågen 

Det här är en vecka av stora förändringar. Du kommer till nya insikter och alla beslut du fattar får en bra start särskilt när de rör långsiktiga åtaganden, relationer eller studier. 

Veckans boost: Utmana dig själv och våga dig på sånt som i vanliga fall känns svårt eller lite farligt. Du klarar mycket mer än du tror om mår bra när du bevisar det. 

Hälsotipset: Säg ifrån och sätt gränser. Dina åsikter räknas och är betydelsefulla. 

Kärlek och relationer: Det är när ni är överens och gör saker tillsammans som ni båda har det bäst. Vare sig du har en relation eller letar är samförstånd veckans hetaste ord. 

Skorpionen 

Nyheter och förändringar stör mer en det ger dig energi under veckan. Alla rutiner du kan hålla på ger stabilitet och gör att vardagen fungerar bättre. Välj det invanda. 

Veckans boost: Satsa på favoriter! Allting du vet att du gillar ger dig extra mycket eftersom det du får ut motsvarar de förväntningar du har. Överraskningar skapar bekymmer. 

Hälsotipset: Välkomponerad och färgglad mat ger extra energi såväl som högre trivsel. 

Kärlek och relationer: Din relationslycka handlar mer om tajming än något annat just nu. Är du beredd att prioritera din relation när planer krockar blir det en bra vecka. 

Skytten 

Sätt gärna upp stora mål under veckan men var beredd på att få jobba för att nå till dem. Du har inget egentligt flyt men din energi och vilja tar dig precis vart du vill. 

Veckans boost: Säg nej till tråkiga saker och planera om när det blir förseningar. Det när du känner att det händer saker och att du kan styra tillvaron du mår som allra bäst. 

Hälsotipset: Koordination och smidighet ger mer en kardio och styrka just nu. 

Kärlek och relationer: Vänta med kärleksplanerna till efter torsdagen för det under veckans sista dagar som du har som mest tur med kärleken. Du har lätt att förälska dig just nu. 

Stenbocken 

Din uthållighet och karaktärsstyrka ger dig framgångar. Det är många som drar i dig och din tydlighet är viktiga och ger andra trygghet. När du tar chefsrollen fungerar allt bättre. 

Veckans boost: Värme och ljus ger dig lyckolyft i höstmörkret. En weekendtripp är ett jättelyft men om inte det går funkar ett spabesök eller hett hemmamys bra också. 

Hälsotipset: Ditt inre välmående är viktigare än ditt yttre. Meditation ger mer än träning. 

Kärlek och relationer: Onsdagen är din bästa kärleksdag, veckan i övrigt handlar mer om familjeliv och trygghet. Ömhet och samförstånd för er närmare varandra. 

Vattumannen 

Din motivation är inte riktigt på topp just nu och utmaningar är mer utmattande än givande. Bäst mår du när du har tydliga mål och uppgifter du vet att du klarar lätt. 

Veckans boost: Du behöver någonting att längta efter för att mår bra. Sätt upp en morot på morgonen så att du har något att se fram emot vid dagens slut. 

Hälsotipset: Avslappning och harmoni stressar av. Allt från floating till meditation ger dig fokus 

Kärlek och relationer: Det behöver inte vara storstilat för att bli härligt. Du har nära till känslor och sällskapet är viktigare än vad ni gör tillsammans, det här blir en skön vecka. 

Fiskarna 

En mycket social vecka väntar dig men många möten och förtroliga samtal. Du trivs med människor som öppnar sig och sådana som delar med sig av sina tankar och känslor. 

Veckans boost: Sång, kulturupplevelser och alla sorters skapande ger dig glädje. Ta dig tid att baka, sjunga karaoke eller möblera om hemma. Din kreativitet lyfter veckan. 

Hälsotipset: Håll koll på dina ovanor det du gör fel betyder mer än allt du gör rätt. 

Kärlek och relationer: Känslomässigt blir det en ganska stormig vecka särskilt för dig som har en relation. Det är bra att ni rensar luften så länge ni kommer ihåg varför ni gör det. 

Annons

Bästa pris på vitaminer & mineraler

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.