Horoskop vecka 28, 2022

Astro 11–17 juli

 • Tor Tolander
Publisert:

Hur blir din vecka enligt stjärnorna? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop 4 – 10 juli 2022.

Väduren

Veckan blir allra bäst om du söker omväxling. Låt varje dag sticka ut för det är höjdpunkterna som gör sommaren, inte lata, färglösa dagar staplade på varandra. 

Veckans boost: Spel och lekar är inte bara roligt utan också givande under veckan. Du har mer tur än vanligt och det lönar sig att satsa på något riskfyllt. Åtminstone blir det spännande.

Hälsotipset: Lek ger mer än träning, särskilt med familj och vänner.

Kärlek och relationer: Återföreningar och oväntade stunder på två blir snabbt en hetare affär än du räknat med. Sök upp gamla flammor om du vill återtända falnad glöd.

Oxen

Familjeplanen säger att ni ska ha en lugn vecka men det passar dig illa just nu. Du behöver fart, fläkt och en uppgift för att få ut max av veckan. Hitta något som engagerar dig.

Veckans boost: Hantverk, friluftsmuseer eller interaktiv teater lockar och roar. Att medverka och själv styra det som händer ger dig stor glädje och roar dina närmaste.  

Hälsotipset: Ha rätt kläder för uppgiften och tillfället. Bra förberedelser betyder mycket. 

Kärlek och relationer: Flirt och inledande kontakter är rätt väg till en het kärlekssommar för just nu är det lättare att lägga en bra grund än att få starka upplevelser.

Tvillingarna

Det här är en glad och livfull vecka för dig. Du är full av passion och redo att göra det oväntade så väl som att lyckas med välplanerade sommaräventyr. Följ ditt hjärta så mycket du kan.

Veckans boost: Allt du kan göra på två tänder till ordentligt. Det här är en av sommarens bästa kärleksveckor så spänn bågen, säg sanningar och våga lita på känslorna.

Hälsotipset: Vila när det är som varmast, en ordentlig siesta gör resten av dagen bättre.

Kärlek och relationer: Det omöjliga är möjligt men inte länge till. Vill du uppfylla kärleksdrömmar, se förhållanden växa eller hitta den rätte är det här din vecka.

Kräftan

Högsommaren är din bästa tid och du har väldigt lätt att få allt att fungera. Bäst är veckan tillsammans med familj och partner men just nu är inga val dåliga.

Veckans boost: Fester och samlingar med syften blir fantastiska. Lägg dig i förberedelser och styr upp och ge råd, du ser det som gör en rolig tillställning minnesvärd.

Hälsotipset: Unna dig en lyxig vecka utan pekpinnar eller krav. Sätt själen i centrum.

Kärlek och relationer: Du tar dina relationer för givna just nu så de rullar mest på. Det ger dig en enkel kärleksvecka som går att lyfta mer om du gör något extra för din partner.

Lejonet

Lata semesterdagar är som gjorda för dig men allt annat kommer att kräva samarbete och seriös pepping för att kännas kul, viktigt eller ens värt att lägga din tid på.  

Veckans boost: Att få saker gjorda ger dig en jättekick. Det är motigt att komma igång men resultaten gör dig stolt och din omgivning imponerad.

Hälsotipset: Kryddig mat och kylda drycker ger välbehag, gärna i exotiska miljöer.

Kärlek och relationer: Din charm går hem riktigt bra så med en väldigt liten insats får du en flirtig och bekvämt innerlig vecka. Bjud på dig själv och få andra att känna sig sedda och vackra.

Jungfrun

Inget är omöjligt men du måste arbeta för att få det. Förutsättningarna finns men i sommarhettan får du ingen hjälp som du inte ber om. Ju aktivare du är desto bättre.

Veckans boost: Sikta på att uppnå dina drömmar. Du kommer inte att nå hela vägen fram men du får en bra start och en möjlighet att välja en ny väg som du trodde var omöjlig. 

Hälsotipset: Du behöver tid för eftertanke. Yoga eller en stunds meditation är bra val.

Kärlek och relationer: Du och din partner eller dejt ser inte saker på samma sätt och det leder till heta känslor. Avsky är granne med åtrå och du lär dig sånt du inte visste.

Vågen

Sett till det yttre så går det allra mesta ganska bra men du är trots det inte nöjd. Du känner dig utanför och att du mer tjänar din omgivning än är en del av gruppen.

Veckans boost: Du behöver bekräftelse – din familj behöver göra något för dig utan att du ber om det. Du förtjänar att vara i centrum och blir du det ljusnar hela sommaren.

Hälsotipset: Tid med dina egna tankar är viktigt och ensamträning ger utrymme för det.

Kärlek och relationer: Din självklara kärlekstur håller i sig. Hittar du tiden och möjligheterna till möten på två blir de snabbt väldigt intima och mycket givande.

Skorpionen

Juli är en härlig semestermånad för dig men inte lika kul om du jobbar, för din glädje kommer inte från arbetskamrater och rutinuppgifter. Du behöver roliga människor runt dig.

Veckans boost: Se andra sidan av människorna du har nära dig. Gör något oväntat med dem. Gå ut på club med arbetskamrater och gör praktiska saker med familjemedlemmar. 

Hälsotipset: Kapa inga hörn runt idrott, det finns skaderisker om du slarvar.

Kärlek och relationer: Kärleken kommer inte gratis och oftast är det oförutsedda händelser som lägger krokben för dina planer. Snabba beslut löser alla kärleksbekymmer.

Skytten

Ditt humör är avgörande för hur både din och dina närmastes vecka blir. När allt går bra är du bara solsken men blir det motigare behöver du jobba för att glädjen inte ska blekna.

Veckans boost: Mångbottnade upplevelser. Ett stadsbesök är roligt men blir bättre om det också innehåller en bra måltid, en överraskning och ett roligt möte. Slipa dina planer.

Hälsotipset: Helheten är större än delarna. Skjut på saker om det skapar roligare dagar.

Kärlek och relationer: Dina bästa kärlekschanser kommer under veckans första dagar. Planera parmiddagarna före tisdagen, därefter tar familjemyset all tid.

Stenbocken

Du behöver rutiner för att trivas, till och med nu under sommarens hetaste sol. En dag utan en plan är en förlorad dag och det gäller ditt sällskap också. Följ de överenskommelser ni har.

Veckans boost: Allt som kräver att du tar i och kombinerar fysik med tanke. Att bara ligga på stranden gör dig snarare otålig än utvilad, strapatser är kul. 

Hälsotipset: Strunta i träningar, en aktiv sommar är hundra gånger bättre.

Kärlek och relationer: Det kan bli en bra kärleksvecka men inte utan hjälp. Du behöver känna dig sedd och uppskattad för att komma i stämning så din parten har initiativet.

Vattumannen

Ställ dig frågan vad du vill göra istället för vad du har tänkt göra för det är inte samma sak. De planer du gjort känns styltiga och ni mår alla bättre av mer spontanitet.

Veckans boost: Matupplevelser i det fria. En rejäl picknickkorg gör alla utflykter festliga och en godbit till kaffet gör alla dagar och äventyr lyxigare och mer givande. 

Hälsotipset: Vatten är ett underbart element. Bada, simma och njut av strandkul. 

Kärlek och relationer: Det ligger förälskelser och förändringar i luften. Det här är en vecka som gjord för att ta nya, stora steg. Särskilt helgen är bra för löften och nystarter.

Fiskarna

En riktigt fin familje- och vänskapsvecka väntar dig. Allt som du gör tillsammans med dem du älskar och har nära går bättre än du hoppats. Låt andra få skina så växer er gemenskap

Veckans boost: Överraska dem du reser och umgås med! En oväntad guldkant och lite vardagslyx på din bekostnad lönar sig och du får betydligt mer tillbaka än du satsat.

Hälsotipset: Allt är roligare i grupp. Gemensamma aktiviteter ger hälsa till alla.

Kärlek och relationer: Trots att detta är en vecka för familj, gruppaktiviteter och gemensamt kul finns goda kärlekschanser. De varma, ljusa helgnätterna är gjorda för tvåsamhet. 

Redaktionens val

 1. HOROSKOP

  Stort astro för hela sommaren

 2. HOROSKOP

  Lejonet – det säger ditt stjärntecken om dig

 3. HOROSKOP

  Så är kräftan – allt om stjärntecknet

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.