Horoskop vecka 11, 2022

Astro 14 – 20 mars 2022

Publisert:

Hur blir din vecka enligt astrologin? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop. Här är ditt astro 14 – 20 mars 2022.

Väduren

Det blir en oväntat lugn vecka och du får mycket gjort. Det beror inte i första hand på att du är så full av energi utan mera på att inga oväntade störningar stjäl din tid. 

Veckans boost: Väl genomförda planer ger stor utdelning just nu. Om det sedan är en resa, en romantisk middag eller en utekväll du planerar är helt ditt eget val. 

Hälsotipset: Vällagad mat. Ta tid till matlagning och menyval under veckan.

Kärlek och relationer: Det är inte en vecka av riktigt stora upplevelser men varje dag är sitt eget kärleksäventyr i det lilla. Du har tur med dig vare sig du dejtar eller har en partner.

Oxen

Det här är en vecka full av energi, vägval och i värsta fall efterklokhet. När du gör rätt ler världen mot dig, gör du fel ältar du besluten du tog och valen du gjorde. Tänk efter före.

Veckans boost: Självkontroll! Det kommer många, många ögonblick då känslorna riskerar att ta över. Tar du ett djup andetag och gör det rätta känner du dig hel och stark.

Hälsotipset: Rejäla träningspass ger själslig frid men träna gärna i sällskap.

Kärlek och relationer: Det här blir en känslomässig berg och dalbana då du slits mellan stark passion och övergivenhet. Den bästa medicinen är mycket tid med din käraste.

Tvillingarna

Du får en härlig vecka då du känner att du verkligen räcker till och gör andras tillvaro bättre och ljusare. Du är en lagspelare som höjer dig själv när du delar med dig.

Veckans boost: Givmildhet gör dig stark, glad och får andra att ta efter ditt exempel. Att ge en slant till för god sak, lägga din tid på andras behov eller vara snäll gör dig och andra gott.

Hälsotipset: Gör något roligt och konditionskrävande under veckan. Kanske dans?

Kärlek och relationer: Ibland tvivlar du på dig själv och det ska du inte behöva göra när det kommer till kärlek och relationer. Lita på din magkänsla och ta chanser.

Kräftan

Du kan och vill mer än du lyckas visa på ditt jobb. Antingen kommer rutiner i vägen eller så lyssnar ingen på dina idéer. Just nu är det på fritiden du får ut mest av din kreativitet. 

Veckans boost: Spel, lekar och roliga stunder med familjen gör veckan roligare. De bästa upplevelserna får du med dina närmaste och den värmen varar länge.

Hälsotipset: Rutiner ger veckan stabilitet. Håll ditt träningsschema högt.

Kärlek och relationer: Du känner dig hetare än veckan ger dig möjlighet att vara. Med undantag för onsdag och torsdag som lyfter blir det en rätt vanlig kärleksvecka.

Lejonet

Så länge du gör det du ska blir det en riktigt bra vecka men börjar du kapa hörn leder det till fler genvägar och sämre fokus. Avsluta saker innan du börjar med nya. 

Veckans boost: Fritid ska vara just det; fri och kreativ. Boka inte upp de timmar du har för dig själv utan låt saker hända av spontant. Lite frihet ger dig nya krafter.

Hälsotipset: Hälsa den tidiga våren välkommen. Naturupplevelser ger wellnesspoäng. 

Kärlek och relationer: Låt inte känslorna vänta utan ta för dig under veckans inledning. Dina största upplevelser kommer före torsdagen så planera in romantiken direkt.

Jungfrun

Din vardag fungerar bra och du möter inga egentliga svårigheter men trots det har du svårt att njuta av tillvaron. Världshändelser och andras lidande tar bort lite av din glädje.

Veckans boost: Vänner och familj fyller dig med glädje. Låt andra göra planerna för du trivs bättre som deltagare än som den som planerar och håller i trådarna. 

Hälsotipset: Långa pass och cardio är melodin just nu. Låt träningen ta tid.

Kärlek och relationer: Uppvaktning och uppmärksamhet tänder dig så mycket av kärlekslyckan hänger på din dejt eller partner. Fredagen blir het under alla omständigheter.

Vågen

Du får mycket beröm och andra ser dig som en värdefull och uppskattad medarbetare och människa. Den enda som har lite svårt att se det är du själv. Tro på det andra säger!

Veckans boost: Det är dags att göra något extra. Planera en stor helgupplevelse. Det ger dig något att se fram mot, en stor upplevelse och fantastiska minnen efteråt.

Hälsotipset: Sällskap gör alla stunder bättre. Inte minst måltider och träning.

Kärlek och relationer: Efter en vänskaplig vecka med många intima stunder väntar en het, het helg. Ska du göra något särskilt med din partner är det nu du ska göra det.

Skorpionen

En vecka av känslostormar och överraskande upptäckter väntar. Allt i din omgivning är inte som du tror och det leder till konfrontationer, ärliga samtal och nya möjligheter.

Veckans boost: Lita på dina instinkter, du har ofta rätt och när det kommer till människor och relationer hjälper din insikt fler än du själv. Ärlighet lönas sig.

Hälsotipset: Massage, spaupplevelser och varma bad löser upp spänningar.

Kärlek och relationer: Mycket energi i luften i kombination med ditt stora självförtroende ger dig alla möjligheter att få en riktigt härlig kärleksvecka. Ta initiativ och visa vägen. 

Skytten

Tänk efter före! På ytan väntar en rutinartad vecka. Allt verkar rulla på som vanligt men skenet bedrar. I vardagen väntar överraskningar som du riskerar att krocka med.

Veckans boost: Delegera sånt du inte måste göra själv. Familjemedlemmar mår bra av att göra saker, medarbetare växer av större ansvar och det ger dig mer utrymme.

Hälsotipset: Börja tjuvstarta med sommaridrotter. En försmak av dem inspirerar dig.

Kärlek och relationer: Veckan inleds med ett par heta dagar innan den svalnar betydligt. Vill du gå ut med kärleken eller ha en het dejt bör du göra det före onsdagskvällen.  

Stenbocken

Din erfarenhet blir avgörande när du hamnar i snabba situationer eller behöver göra oväntade saker. Lösningarna ligger i sånt som fungerat förr, inte i att chansa på nya vägar.

Veckans boost: Sport av alla sorter. Både att utöva och att titta på ger dig puls och livsglädje. Rörelse och inlevelse fyller dig med energi som gör hela veckan roligare. 

Hälsotipset: Ordentliga måltider på fasta tider ger dig bättre dagar än småätande.

Kärlek och relationer: Det är i de små stunderna du kommer närmare din partner och ser det bästa i hen medan storartade helgplaner faller platt. Se det vackra i varandra varje dag.

Vattumannen

Ditt fokus och din energi gör att allting är möjligt just nu. Du klarar alla hinder och det finns inga projekt som är för stora eller för svåra så välj vad du vill göra och få det gjort.

Veckans boost: Du är full av kreativitet och du blommar upp när den får utrymme. Vare sig du lägger puzzel, målar, handarbetar eller vad som helst, ge dina talanger utrymme.

Hälsotipset: Din energi kommer att hitta utlopp, styrkepass är ett bra alternativ.

Kärlek och relationer: Allt som händer runt oss för dig närmare din partner eller ditt kärleksintresse. Ju mer tid ni ger er själva desto innerligare och hetare vecka får du.

Fiskarna

En i grunden lugn vecka väntar och du gör den bättre med din klarsynthet och din förmåga att få andra att känna sig sedda och behövda. Det ger även din vecka ett lyft. 

Veckans boost: Matlagning, bak och festliga tillställningar. Smaker, dofter och gott sällskap gör den sena vintern mycket mer vårlik och kärleksfull.

Hälsotipset: Ta dig tid och upplev årstidsskiftet. Att vara utomhus ger energi och själsfrid.

Kärlek och relationer: Trots att du inte känner dig så särskilt romantisk väntar en riktigt fin vecka, särskilt onsdagen och torsdagen är lovande när du planerar dem med din partner.

Annons

Bästa pris på vitaminer & mineraler

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.