Horoskop vecka 7, 2022

Astro 14 - 20/2

 • Tor Tolander
Publisert:

Hur blir din vecka enligt astrologin? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop. Här är ditt astro 14 – 20 februari 2022.

Väduren

Din vecka börjar i högt tempo med många möten både på jobbet och fritiden. Det är roligt och omväxlande men mot helgen känner du att du behöver byta tempo.

Veckans boost: Efter en lång, härligt hård vecka behöver du nåt extra för att slappna av. Unna dig en spadag eller en het upplevelse med din partner, dejt eller kärlekskamrat.

Hälsotipset: Hantera här och nu istället för att stressa över vad som kanske väntar sedan.

Kärlek och relationer: Se till att du har tid och utrymme för att njuta med din partner, vardagsromantik eller snabbsex under en tempovecka leder mest till gräl och frustrationer. 

Oxen

Trots att du känner dig på topp och verkligen har energi och kompetens så strular det under veckan. Räkna med missförstånd och att andra inte håller vad de lovat.

Veckans boost: Ge kärlekslivet utrymme och tid så ofta du kan. Det här är en sexig vecka, alla dejter kan leda längre och alla romantiska stunder blir intensiva och heta. 

Hälsotipset: Se till att ha en powerbar eller liknande i väskan. Du får inte alltid tid att äta. 

Kärlek och relationer: Lika hett som kärlekslivet blir, lika struligt blir allt du gör med vänner och familj. Skjut upp viktiga planer eller ha tålamod och räkna med förseningar.

Tvillingarna

Veckan är som gjord för att ta in nya kunskaper och umgås med människor. Du gör intryck på dem du möter och du har en förmåga att få alla att känna sig sedda och behövda. 

Veckans boost: Led klasser, håll föredrag, sjung karaoke eller ställ upp för andra. Du får en självförtroendekick av att sticka ut och synas mer än du brukar. 

Hälsotipset: Raska promenader eller annan utomhusaktivitet ger energi och själslig ro.

Kärlek och relationer: Det här är en bra vecka för att lära känna varandra bättre. All tid du spenderar med partner och familj är givande men kanske inte så spännande.

Kräftan

Du känner det som om du befinner dig i en ständig uppförsbacke. Allt går och det går faktiskt bättre än väntat men ingenting kommer gratis och du får kämpa en hel del. 

Veckans boost: Säg vad du känner! Det här är en vecka då du har chansen att klara ut saker och komma till botten med problem. Ärlighet och känsloutspel ger dig självkänsla.

Hälsotipset: All styrketräning ger extra mycket just nu, satsa på maxpass.

Kärlek och relationer: Det här kan bli en riktigt het vecka men då krävs det att du tar initiativet. Hoppas du på att andra ska ta dig med storm händer ingenting.

Lejonet

Det är inte de stora gesterna eller omfattande planerna som fungerar just nu utan närhet, ärlighet och eftertanke. Sätt andras behov före dina och ge beröm när det är förtjänat.

Veckans boost: Tid tillsammans med dina närmaste ger glädjetoppar. Planera inte för stora saker för det viktiga är inte vad ni gör utan att ni gör det tillsammans.

Hälsotipset: Du behöver lite egentid ibland, träna på egen hand så laddar du batterierna.

Kärlek och relationer: Alla hjärtans dag inleder en fin kärleksvecka under förutsättning att din partner tar ansvar och initiativ, påminn hen för bästa effekt.

Jungfrun

Det är när du får styra själv och ta ansvar för dina egna uppgifter som du verkligen får saker gjorda just nu. Undvik gruppsysslor så mycket du kan för det blir mer prat än arbete.

Veckans boost: Ska du planera eller boka saker så skjut inte upp det utan gör det direkt på måndagen. Det ger dig en skön, stressfri och effektiv vecka.

Hälsotipset: Undvik skador! Planera fysiska aktiviteter och var noggrann när du gör dem.

Kärlek och relationer: Det är inte bara alla hjärtans dag som ser ut att bli romantisk och innerlig utan hela veckan skimrar av härliga kärleksmöjligheter. Ge er tid för tvåsamhet.

Vågen

Det blir en stressig vecka full av möjliga konflikter med stora risker för missförstånd. Tydlig kommunikation och massor av ödmjukhet är nyckeln till en bra stämning. 

Veckans boost: Tävla och utmana dig själv på träningar och under fysiska aktiviteter. Du får lirka och hålla igen under dagarna så explosiva utlopp på fritiden ger ny styrka.

Hälsotipset: Ta vara på pauser och raster. Din tid är din, ge inte bort den gratis.

Kärlek och relationer: Det här är inte en vecka då spontana möten eller upptåg fungerar. Gör planer och håll dig till dem för att få ut max av en veckans kärlekspotential.

Skorpionen

Det finns ett moln på en i övrigt lätt och rolig vecka och det är när du lovar utan att tänka efter. Fundera på vad du kan och vill innan du ger bort din tid eller dina insatser.

Veckans boost: Dansa, festa och umgås med andra. Ingenting ger så mycket som att släppa loss just nu så gå på klubb, se en konsert eller festa med vänner.

Hälsotipset: Träning ska vara roligt, byt det som känns motigt mot sånt du vill göra.

Kärlek och relationer: Har du ett förhållande väntar en fin vecka då särskilt måndagen och fredagen sticker ut. Dejtar du ser det mörkare ut då bara onsdagen lovar framgång.

Skytten

Det är som ledare och inspiratör du gör mest nytta. Fastnar du i detaljer går mycket tid åt till sånt andra gör bättre. Be om hjälp och delegera både på jobbet och hemma.

Veckans boost: Tid är veckans stora lyx och särskilt tid som inte är avgränsad. Unna dig att läsa en bok, ta en långpromenad eller bara vara utan att behöva se på klockan. 

Hälsotipset: Smaker som sticker ut ger dig extra energi. Testa kök bortom det bekväma.

Kärlek och relationer: Alla hjärtans dag är den bästa kärleksdagen under en i övrigt rätt sval vecka. Närhet kan du få mycket av, kärlek och särskilt passion är svårare att hitta.

Stenbocken

Du har en powervecka utöver det vanliga och det som sticker ut mest är din kreativitet. Skapa, tänk och organisera om. Allt nytt går väldigt mycket bättre än väntat.

Veckans boost: Gör något som du tror att du inte kommer klara. Vare sig det är en klättervägg eller att uppträda för andra som skrämmer, våga så väntar en självkänsleboost.

Hälsotipset: Din gränslösa energi gör allt möjligt, utmana och testa dina gränser.

Kärlek och relationer: Under veckan fungerar både spontana möten och planerad romantik riktigt bra. Det du behöver göra är at vika tid från annat som också lockar.

Vattumannen

Du har en finurlighet som gör att du hittar genvägar och oväntade lösningar på både dina och andras problem. En rolig och lite udda vecka full av överraskningar väntar. 

Veckans boost: Lek med recept, bakning och matlagning. Kulinarisk kreativitet tar fram innovatören i dig och imponerar både familj, vänner och andra matgäster.

Hälsotipset: Det är en väldigt rörlig och full vecka som väntar – en träningspaus skadar inte.

Kärlek och relationer: Lägg inte för mycket tryck på alla hjärtans dag. Visst har den möjligheter men det är resten av veckan som verkligen innehåller heta kärlekschanser.

Fiskarna

Du har god koll på det mesta just nu och planer du gör går i lås utan problem alls. Att starta nya projekt eller ta upp sånt som blivit liggande ger utdelning direkt.

Veckans boost: Resor och upplevelser utanför vardagslunket gör dig glad och ger livet extra krydda. Gör något extra, gärna tillsammans med partner eller bästa vännen.

Hälsotipset: Du mår bäst när du gör saker med andra. Lägg tid på umgänge.

Kärlek och relationer: Alla hjärtans dag inleder en vecka som gjord för närhet snarare än hetta. Satsa på romantik och gemensamma upplevelser snarare än på heta, intima stunder.

Redaktionens val

 1. HOROSKOP

  Horoskop 2022 – så blir ditt år

 2. HOROSKOP

  Merkurius retrograd – så kan det påverka dig

 3. HOROSKOP

  Stjärntecknen du passar bäst ihop med

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.