Horoskop vecka 8, 2022

Astro 21 – 27/2

 • Tor Tolander
Publisert:

Hur blir din vecka enligt astrologin? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop. Här är ditt astro 21 – 27 februari 2022.

Väduren

Det kommer att krävas tålamod och eftertanke för att du ska kunna göra den här veckan så framgångsrik som den kan bli. Du har en eld i dig som behöver tyglas för att inte bränna dig.

Veckans boost: Självkontroll. Varje gång du tänker efter, samlar dig och fattar avvägda beslut växer du och känner dig tryggare och starkare.

Hälsotipset: Högenergiträning och maxpass ger dig energikickar och sinnesfrid.

Kärlek och relationer: Med lite planering och scheman som matchar kan det här bli vinterns hetaste vecka både för dig som dejtar och du som har en partner. Fredagen är allra hetast.

Oxen

Satsa på livsglädje och kamratskap under den här roliga och omväxlande veckan. Du kan räkna med överraskningar och en del dråpliga situationer och missförstånd.

Veckans boost: Friluftsliv. Njut av långa vinterdagar och att kvällarna blir ljusare. Att vara i kylan gör dig pigg och fyller dig med hopp och energi som varar länge.

Hälsotipset: Humor och glädje gör dig gott. Hitta det roliga i tillvaron och skratta ofta.

Kärlek och relationer: Roligt, energifyllt och spännande. Gör nya saker på nya platser eller med nya människor. Det här är en vecka då du får ut mycket av att ta lite risker med kärleken.

Tvillingarna

Du får en social och rolig vecka men det ställs också en hel del krav som du inte riktigt känner dig bekväm med. Lova så lite som möjligt och håll det du lovat så går det bra.

Veckans boost: Lugn och harmoni belönas stort. Ju mer du kan skjuta upp för att få tid som du kan styra över själv desto bättre blir veckan. Umgänge ger mer än arbete.  

Hälsotipset: Undvik att träna ensam. Allt blir roligare med en partner, även träning.

Kärlek och relationer: Samtal, stämning och tankens närhet tänder ditt kärleksliv. Det gör att veckan är perfekt för dejting och umgänge på två. Gör något annorlunda ihop.

Kräftan

Du gillar både farten och kreativiteten som finns runt dig under veckan men det kan bli överväldigande. Välj att lägga din tid på sånt du verkligen uppskattar att göra.

Veckans boost: Låt din kreativitet flöda! Skapa, måla, ägna tid åt hantverk eller vad som helst som ger din fantasi utrymme och fast form. Allt du gör ger din själ frihet.  

Hälsotipset: Andningsövningar och sporter med andningskontroll ger dig energi.

Kärlek och relationer: Det finns utrymme för kärlek och för att se relationer växa men låt din partner leda vägen. Förbereder du för fina stunder riskerar du bitter besvikelse.

Lejonet

Du befinner dig i lite av ett mellanläge. Du vet vad du borde göra men har inte riktigt energin för att ta i tu med det. Hjälp andra istället så känner du att det du gör betyder något.

Veckans boost: Det är inte läge att börja med nya saker men det är definitivt dags att sluta med dåliga vanor. Att avstå från dumheter går förvånansvärt lätt just nu.

Hälsotipset: All träning ger bra utdelning men du behöver draghjälp för att komma igång.

Kärlek och relationer: Familjetid och lekfullhet är veckans tema. Gemensamma stunder gör dig gott och det blir roligt men det här är inte en särskilt het kärleksvecka.

Jungfrun

Du känner att du har luft under vingarna och att nästan inget är omöjligt just nu och du har rätt. Det här är en vecka då nästan allt går din väg bara du vill och vågar.

Veckans boost: Starta nya projekt och satsa på sånt du drömt om länge. Det kommer att kännas läskigt men stora steg lönar sig och du kan mer än du tror.

Hälsotipset: Kreativitet, koordination och kraft är på topp. Dans och fokussporter ger mest.

Kärlek och relationer: Veckan blir lite väl stressig för att kärleken ska frodas men helgen lovar många möjligheter till roliga stunder på två. Särskilt om du gör något stort av det.

Vågen

Folk du har runt dig är inte så fokuserade som du vill att de ska vara. Räkna med att du behöver säga saker flera gånger och kolla att det som andra lovar verkligen blir gjort.

Veckans boost: Humor, glädje och en fritid med innehåll och djup. Sitt inte bara hemma utan gå ut och gör roliga saker. Allra mest ger allt som får dig att skratta och glädjas.

Hälsotipset: Välj mellan explosivitet eller uthållighet. Båda fungerar men inte samtidigt.

Kärlek och relationer: Antingen blir det en het vecka med starka känslor med både kärlek och gräl. Eller så väljer du bort relationer och satsar helt på annat.

Skorpionen

Låt andra ta de viktiga besluten den här veckan eller fatta dem i samförstånd. Dina egna idéer är bra men leder inte dit du tänkt. Låt dem växa en tid eller förädlas av andra.

Veckans boost: Spel, adrenalin och utmaningar ger dig riktiga kickar just nu. Allt från brädspel med familjen till e-sport lyfter dig och ger din vecka mer färg.

Hälsotipset: Du håller högt tempo så se till att du äter smart och inte hoppar över måltider.

Kärlek och relationer: Kärleken är lättsam och flirtig under veckan. Räkna med att få en del komplimanger, även av personer som du inte förväntar dig det av.

Skytten

Mycket går lätt under veckan och du får tid över för egna grejer eller att ge andra ett handtag. Ditt mentorskap betyder mycket så delar du med dig av din tid får du nya vänner.

Veckans boost: Samarbeten bär frukt och sprider glädje. Bjud in andra att dela dina uppgifter, särskilt hemma, så hittar ni nya sidor hos varandra och får en ny respekt. 

Hälsotipset: Det här är en bra vecka att ta det lite lugnt. Träna med måtta.

Kärlek och relationer: Det här är inte vinterns hetaste kärleksvecka men torsdagen och fredagen sticker ut. Ska du gå ut eller dejta är det här dina bästa dagar.

Stenbocken

Ditt flyt och din goda form håller i sig. Det enda som du behöver tänka på är att andra inte har din energi eller orkar hålla ditt tempo. Kräv inte för mycket av din omgivning.

Veckans boost: Träning och fysiska utmaningar ger energi och självkänsla. Det här är en vecka då du kan utmana dig själv och slå personliga rekord i allt som kräver uthållighet.

Hälsotipset: Protein är din bästa vän just nu. Se till att äta rätt och näringstätt.

Kärlek och relationer: Passionen brinner i dig men exploderar inte av sig själv. Din partner behöver  vara på för att det ska tända, dejtar du får du en het vecka.

Vattumannen

Det väntar en del utmaningar men med lite fantasi så klarar du det mesta just nu. Våga gå utanför lådan och lita på din intuition. Du har också ett bra öga för vem du kan lita på. 

Veckans boost: Lyxa till det lite. Shoppa, fynda och unna dig lite guldkanter i tillvaron. Du förtjänar det och tar du med dig en vän sprider du glädjen till hen också.

Hälsotipset: Ljus och värme gör dig gott. Kombinera utomhusaktiviteter med spamys.

Kärlek och relationer: Det blir en lagomvecka för dig. Kärlekslivet är precis så hett som du förväntar dig och du har väldigt trevligt med både nära och kära.

Fiskarna

På många sätt så känns det som om året börjar nu. Våren är på väg runt hörnet och roligare tider väntar. Våga vara optimistisk och satsa gärna, både på investeringar och nya åtaganden.

Veckans boost: Du gör intryck och sprider glädje runt dig. Gå ut och gör något kul, gärna med vänner. Det ger många komplimanger och en rejäl egokick.

Hälsotipset: Träna för att det är roligt. Hitta saker du kan göra med vänner.

Kärlek och relationer: Du kommer att få en mysig vecka med bara lite planering eller små insatser. En middag för två inleder en bra kväll vilken eller vilka dagar som helst.

Skrivet i stjärnorna

Darke, Minnie

Skrivet i stjärnorna

189,00 kr

Läs mer

Wellness shop

Redaktionens val

 1. HOROSKOP

  Oxen - det säger ditt stjärntecken om dig

 2. HOROSKOP

  Stjärntecknen du passar bäst ihop med

 3. HOROSKOP

  Så är kräftan – allt om stjärntecknet

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.