Horoskop vecka 22, 2022

Astro 30/5 – 5/6

 • Tor Tolander
Publisert:

Vad kommer den första veckan i juni att bjuda på? Hur blir denna försommarvecka för dig, enligt stjärnorna? Wellness astrolog Tor Tolander ger oss veckans horoskop 30 maj till 5 juni.

Väduren

Inledningsvis känns veckan riktningslös trots att du har massor med energi. Med tisdagen kommer nyheter som ändrar på det. Du får nya mål och resten av veckan blir fartfylld. 

Veckans boost: Nu när sommarplanerna tagit form är trädgårdsarbete och hemmafix ett lyft. Att bona och jobba undan inför ledigare dagar gör dig sommarredo.

Hälsotipset: Du håller ett högre tempo än du tror, håll ett öga på vila och energiintag.

Kärlek och relationer: Det här är en riktigt bra vecka för gemensamma upplevelser, kamratskap och förtroende men det finns inte tid till hetare stunder.  

Oxen

Saker som i vanliga fall gör dig frustrerad, exempelvis uppgifter som blir liggande, kommer inte åt dig alls just nu. Det du brinner för känns viktigt, allt annat kan vänta.

Veckans boost: Det är en härlig vecka för upplevelser med dina närmaste. Allt ni gör tillsammans, stort som smått blir kul och skapar semesterstämning redan nu.

Hälsotipset: Du är lite seg i steget just nu och mår bra av en lägre intensitet.

Kärlek och relationer: Ditt självförtroende är inte riktigt på topp men alla typer av uppvaktning får dig att tända fort. Dejter eller en aktiv partner gör veckan till en kärleksupplevelse.

Tvillingarna

Juni är en bra månad för dig och inte ens lite dåligt väder påverkar humöret. När du besöker nya miljöer gör du lätt nya vänner och du gör ett varaktigt intryck på andra.

Veckans boost: Du snappar lätt upp andras signaler och skapar en positiv stämning runt dig. Det gör alla sociala upplevelser extra spännande och uteliv ger mersmak.

Hälsotipset: Undvik konflikter för osämja tar ner ditt humör och din träningslust. 

Kärlek och relationer: Veckan inleds med mörka nymånenätter som gjorda för sena stunder i intimt sällskap. Fram till onsdagen blir alla stunder på två ångande, förtätade.

Kräftan

Du har inte samma inställning som dina medarbetare och det kommer att bli lite gruffigt. Står du på dig när det kommer till sommarplaneringen så känns det bättre på sikt. 

Veckans boost: Unna dig att verkligen vara fri på fritiden. Säg nej till allt som känns jobbigt och ägna dig åt nunjutningar i stället. Egentid är guld värd inför kommande åtaganden.

Hälsotipset: Du har massor med kraft men inte samma uthållighet, satsa på intervaller.

Kärlek och relationer: Veckan börjar som en rutinvecka och slutar med familjemys. Däremellan finns en het torsdag och en romantisk fredag, bra dagar för stämningsstunder.

Lejonet

Fasta riktlinjer och tydliga mål gör det här till en bra vecka för dig. Ju mer som är överenskommet i förväg desto bättre går allt, medan spontana infall ofta slutar i kaos.

Veckans boost: Du borde vara mer känd för din givmildhet än du är. Överraska någon i din omgivning och ge denne en härlig upplevelse. Det gör er båda gott.

Hälsotipset: God mat med mycket smak lyfter sinnet och ger extra energi.

Kärlek och relationer: Även kärlekslivet mår bra av god planering. Måndagen är undantaget då en spontan idé faller väl ut. Annars är det helgen som lovar mest, särskilt för dig med fast partner.

Jungfrun

Du slits mellan olika intressen och personer och det är svårt att få till fungerande dagar då tiden räcker. Antingen får du prioritera hårt eller så blir det väldigt stressigt.

Veckans boost: Meditation, yoga och wellnesstid. Det finns inte mycket utrymme just nu men den tid du får loss behöver du för att varva ner och verkligen koppla loss.

Hälsotipset: Heta rytmer och träning med höga koordinationskrav ger mest just nu.

Kärlek och relationer: Trots stressiga scheman, många som drar i dig och allmänt slit glimtar kärleken till rätt ofta. Det blir inga långa stunder men de du får blir desto intensivare.

Vågen

Du har en vana att lyssna på andra och fatta gemensamma beslut men under den här veckan går det bättre när du tänker själv. Det är gott om människor som ger dåliga råd.

Veckans boost: Just nu mår du bra av en extra sporre. Sätt upp en belöning för uppgifter du har att klara av under veckan och se till att det är något du verkligen vill ha.

Hälsotipset: Det finns risker för skador, var noggrann i alla övningar du gör.

Kärlek och relationer: Mycket energi men mindre passioner. Det här är en bra vecka för umgänge men sämre för heta kärleksmöten. Satsa på att ha roligt istället.

Skorpionen

Du har för vana att göra saker på ditt sätt när andra vägar verkar sämre. I vanliga fall är det klokt men just nu riskerar alla genvägar att skapa fler problem än de löser.

Veckans boost: Ditt skämtlynne är på topp så alla spratt eller roliga upptåg gnistrar. Alla kommer inte att bli lika roade men de som skrattar med dig får upp både sitt och ditt humör.  

Hälsotipset: Det är uthållighetsaktiviteter som ger mest tillbaka under veckan.

Kärlek och relationer: Juni inleds med stor kärlekspotential men du behöver arbeta för att den ska bli så härligt innerlig som du vill ha den, glöden behöver tid att vakna.

Skytten

Satsa på praktiska sysslor som ger direkt utdelning under veckan. Intellektuellt arbete och komplexa saker som kräver samarbete går ofta fel och tär på ditt självförtroende.

Veckans boost: Rutiner och allt som är invant och bekant ger dig en känsla av kontroll och trygghet. Satsa på säkra kort och utflyktsmål du vet att du tycker om.

Hälsotipset: Du är stark och uthållig så styrkepass ger väldigt mycket tillbaka.

Kärlek och relationer: Choklad, fina middagar och stillsamma kvällar i vackra omgivningar är rätt krydda för ljuva stunder. Särskilt lördagskvällen blir romantisk.

Stenbocken

Lita på dina kunskaper och tro på de val du gör. Du är ett föredöme för många och när du visar vägen följer andra ditt exempel med glädje och du växer i andras uppskattning.

Veckans boost: Du är klarsynt och kan hjälpa andra på rätt väg genom att säga som det är. Kritiken är inte alltid uppskattad men den gör stor nytta och gör ditt liv bättre.

Hälsotipset: Undvik utsvävningar och överdrifter när du kan, det kommer surt efter.

Kärlek och relationer: Vare sig du vill ha en härlig familjevecka eller en romantisk upplevelse är samförstånd vägen dit, lyssna på dina nära och hitta det som funkar för alla.

Vattumannen

Ta det andra säger med en nypa salt för de uttrycker sig ofta hårdare än de menar. Du är lättrörd just nu så goda nyheter gör dig extra glad och motgångar onödigt nedstämd.

Veckans boost: Allt som ger starka känslor berör dig mycket och lyfter dig till stora upplevelser. Teater, kultur och alla sorters firanden blir extra roliga under veckan.

Hälsotipset: Träningsrutiner ger veckan stabilitet, håll dig till ditt schema.

Kärlek och relationer: Det här blir en spännande vecka med stora känslosvall. Undvik att fatta avgörande beslut för du ser klarare på din situation om ett par veckor.

Fiskarna

Det känns och ser ut som en helt vanlig vecka men den är full av små överraskningar och roliga, oväntade, stunder. Skratt och gemensam glädje är aldrig långt borta.

Veckans boost: Matlagning och bak med vänner och familj som avslutas i en gemensam smakfest är ett lyft som också lockar till prat och spännande idéer inför sommaren.

Hälsotipset: En njutningsvecka med latare dagar än vanligt ger ett långsiktigt lyft.

Kärlek och relationer: Den positiva tonen smittar av sig på dina relationer också. Det blir en lätt vecka som öppnar för både familjekul och många kärleksstunder i vardagslivet.

En liten guide till kristaller

Tukan förlag

En liten guide till kristaller

99,00 kr

Läs mer

Wellness shop

Redaktionens val

 1. HOROSKOP

  Stort astro för hela sommaren

 2. HOROSKOP

  Stjärntecknen du passar bäst ihop med

 3. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

  Sexleksakerna för ditt stjärntecken

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.