Horoskop vecka 50, 2021

Astro 13/12 – 19/12

 • Tor Tolander
Publisert:

Hur blir din vecka enligt astrologin?

Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop.

Här är ditt astro 13 - 19 december 2021.

VÄDUREN

Under den här veckan faller många bitar på plats och du kan se fram mot att de problem du har ofta löser sig av sig själva. Tro på dina val, nya idéer är inte alltid bättre idéer.

Veckans boost: Den lättaste lösningen är nästan alltid den bästa, var bekväm och sätt dina behov främst. Det är bra för dig och, nästan jämt, bra för andra också.  

Hälsotipset: Ditt tempo kräver energi, dra inte ner på maten.

Kärlek och relationer: Du löser din partners bekymmer och det ger tacksamhet och tid tillbaka. Du kan vänta dig både lovord, kärlek och gåvor under veckan.

OXEN

Julstämningen börjar infinna sig och med den nya krafter och ett gott humör. Shopping under onsdagen och torsdagen leder till fynd och ger inspiration.

Veckans boost: Bak, matlagning och julstök ger dig varma känslor och goda minnen. Helgen är som gjord för familjeaktiviteter och gemensamma upplevelser.

Hälsotipset: Själen är lika viktig som kroppen, meditation, yoga eller en god bok skärper sinnena.

Kärlek och relationer: Återupplev gemensamma minnen eller ta tid och skapa nya. Det här är rätt vecka att lägga dåliga saker åt sidan och ägna tid åt allt som är bra istället.

TVILLINGARNA

Du blir ofta otålig när alla verkar upptagna med allt annat än det ni borde göra. Lyckligtvis väntar en betydligt roligare helg på dig efter en ganska motig arbetsvecka. 

Veckans boost: Allt som kan bränna bort frustration ger dig väldigt mycket. Sporter med kampinslag, skytte eller en timme på en klättervägg funkar alla bra. 

Hälsotipset: En bra vecka för kortare reningskurer – ditt humör är ändå inte på topp. 

Kärlek och relationer: Med undantag för måndagen är det inte en romantisk vecka men på fredagen vänder det och du får en sprakande härlig helg. Planera för nöjen och kärlek.

KRÄFTAN

Det väntar en ganska besvärlig vecka när du inte känner att du äger din tid. Istället får du ägna massor av tid åt att göra andras uppgifter både hemma och på jobbet. 

Veckans boost: Enkla uppgifter, gärna hantverk, hemmafix eller sånt som ger direkta, mätbara resultat. Du mår bra när saker blir färdiga och är väl genomförda.

Hälsotipset: Undvik stress, det är bättre att stryka grejer än att försöka hinna med allt.

Kärlek och relationer: Det finns gott om potential för en fin kärleksvecka men satsa på fysik, åtrå och erotik. Innerliga samtal riskerar att leda till gräl istället för romantik.

LEJONET

Det flyter på fint och du hinner kombinera arbete med roligheter. Det är en riktigt bra vecka att hålla presentationer på för du gör ett gott intryck på människor med inflytande.

Veckans boost: Koordination och styrka jobbar plötsligt hand i hand. Snabba sporter, gärna i lag eller med motståndare, ger motion och självförtroende.

Hälsotipset: Håll dig till sånt du vet fungerar, nya idéer lockar men passar dig inte.

Kärlek och relationer: Så här nära årets största familjehelg är närhet och vänskap lätt medan kärleken är svårare att hitta. Du är redo men det din partner behöver också vara det.

JUNGFRUN

Du upplever en hel del orättvisor i vem som gör vad just nu och det gör dig med rätta lättretad. Ju tydligare du är desto mindre blir riskerna för konflikter, inte minst hemma. 

Veckans boost: bra planer och att folk runt dig håller vad de lovar. Du har full koll och när du kan lita på att de du har närmast gör sin del kommer julkänslorna fort.

Hälsotipset: Träning i lågt tempo ger tid för kropp och själ, simning är idealiskt.

Kärlek och relationer: Mitt i julförberedelserna finns det faktiskt goda chanser till både flirt, dejting och romantik. Våga svajpa höger – det blir både hett och roligt.

VÅGEN

Det lockar att gå över budget på sånt som alla i familjen kan ha nytta av och det är ingen dum idé i sig men prata igenom det med alla inblandade först – det finns alternativa lösningar.

Veckans boost: Gemensamma beslut och samarbeten gör dig glad. Du är en skicklig medlare och kan få folk att bli sams mot alla odds. Bra för dem och en egoboost för dig. 

Hälsotipset: Lekfulla pass i grupp sporrar. Undvik att träna ensam. 

Kärlek och relationer: En bra vecka att fördjupa förhållanden eller återuppta förälskelser på. Dejter med folk du känner sämre går dåligt, ni har mindre gemensamt än du hoppats.

SKORPIONEN

Nyheter och förändringar i julplanerna landar i ditt knä nu och det känns väl sent. Du hanterar det bra men det stjäl lite av ditt lugn och din glädje om du inte väger upp det.

Veckans boost: Våga vara självisk! Du gör massor för din omgivning och visst gör de saker för dig men inte lika mycket. Unna dig något särskilt, bara för dig.

Hälsotipset: Undvik kall mat och kalla drycker, te slår mineralvatten just nu.

Kärlek och relationer: Vardagsromantiken har, trots allt annat, bra chanser under veckan. Dejter går bäst på tisdagen och lördagen, mer direkta stunder är troligast på onsdag och torsdag.

SKYTTEN

Du har inte riktigt lika lätt att hitta smarta lösningar som under förra veckan men i gengäld har du entusiasm och energi i överflöd. En bra vecka väntar, du får mycket gjort.

Veckans boost: Allt går enkelt just nu, stig in och ge andra en hjälpande hand, det minskar deras stress och sprider glädje. Goda gärningar ger dig julkänslor.

Hälsotipset: Håll koll på stegräknaren vardagstempo ersätter träningar.

Kärlek och relationer: Det kommer hetare veckor framöver men just nu är det familj, vänner och julspurt som tar det mesta av din tid och kraft. Det blir mer vänskap än kärlek. 

STENBOCKEN

En riktigt fin vecka väntar när du får visa upp dina socialare sidor, hjälpa folk och sprida glädje. Mot helgen väntar familjenyheter som ändrar förutsättningarna för julfirandet.

Veckans boost: Du är oerhört stresstålig just nu och det lugnar ner din omgivning. Skulle det bli för mycket räcker tio minuters egentid för att du ska hitta lugnet igen.   

Hälsotipset: Låt din nyfikenhet leda dig, det är läge att prova något nytt nu.

Kärlek och relationer: Inte den mest romantiska vinterveckan men med lite planering blir alla möten på två under onsdagen och torsdagen romantiska och kärleksfulla.

VATTUMANNEN

Saker ljusnar och bitarna faller på plats. Det mesta som oroat dig löser sig, det som är kvar kräver bara lite samarbete och kompromisser för att bli bra. Jobba i grupp för bästa resultat.

Veckans boost: Släpp fram dina känslor. Låt dem du lever med veta hur du känner dig. Delad glädje är dubbel glädje och alla bördor blir lättare när man delar dem.

Hälsotipset: Utomhusaktiviteter ger mersmak och skridskor eller skidor allra mest.

Kärlek och relationer: En mysig och nära vecka i första hand. Återskapa gemensamma stunder av lycka och låt minnena fungera som brygga till de nya ni skapar under veckan.

FISKARNA

Du är förväntansfull inför julen men missförstånd och andras missar stör. Kom ihåg att du inte är ansvarig för andras bekymmer eller behöver lösa deras problem. 

Veckans boost: När du inspirerar andra växer du själv. Ägna helgen åt pyssel och aktiviteter med familj eller vänner så får ni alla glada stunder och fina minnen.

Hälsotipset: Laga mat från grunder, upptäck nya livsmedel och lek med recept.

Kärlek och relationer: Du är ganska lätt tänd och på humör för vuxenlekar. Flirtar leder ofta vidare och varje tillställning som känns festlig och har spännande människor kan leda längre.

Redaktionens val

 1. HOROSKOP

  Stjärntecknen du passar bäst ihop med

 2. SEX

  Sexställningen du kommer älska – enligt ditt stjärntecken

 3. ANDLIGHET

  ”Man måste tro på att kristaller ska funka för att det ska funka”

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.