Horoskop vecka 45, 2021

 • Tor Tolander
Publisert:

Astro 8/11–14/11

Hur ska du ta dig an veckan på bästa sätt?

Wellness astrolog Tor Tolander guidar dig genom veckan.

Här är veckans horoskop 8 november till 14 november 2021.

VÄDUREN

Längtan och förhoppningar gör dig glad och ger veckan en trevlig inramning. Du får dessutom glada nyheter framemot helgen som gör den lite roligare och mycket hetare.

Veckans boost: Boka in en lite lyxigare upplevelse på fredagen eller lördagen. Att se fram mot den ger glädje och extra kraft hela veckan.

Hälsotipset: Utomhuspass är inte alltid kul i höstrusket men fungerar oerhört bra för dig.

Kärlek och relationer: Du kan räkna med en oväntat flirtig och het vecka där framförallt spontanitet leder till oväntade kärleksstunder. Fall för frestelser när de dyker upp.

OXEN

Veckan kan kännas lite seg för du saknar ditt vanliga självklara driv. Energin har du men du behöver en knuff för att få fram den. Lagarbete och ledning gör det här till en bra vecka.

Veckans boost: Skilda åsikter! Att gräla är inte alltid kul men stå på dig när du har rätt, dels blir det som du vill och dels ger adrenalinet ett lyft direkt.

Hälsotipset: Explosiv träning, gärna med kampinslag, ger massor för både kropp och humör.

Kärlek och relationer: Det blir mer erotik än romantik för dig den här veckan. Intima middagar är mest tråkiga medan tävling, konkurrens och resultat väcker lustar.

TVILLINGARNA

Du känner lätt att du hamnar lite vid sidan av under den här veckan. Det mesta går ganska mycket på rutin och är svårt att ändra vilket ger dig goda förutsättningar för en rik fritid. 

Veckans boost: Ge dig själv utrymme till intellektuella utmaningar och skaffa dig nya kunskaper. Allt som kittlar själen och fantasin gör hösten gladare och ljusare. 

Hälsotipset: Balans är nyckelordet så träning som ger tid för tankar är att föredra just nu.

Kärlek och relationer: Familj och nära vänner ger dig mycket mer än kärleksmöten eller dejting under den här veckan som är betydligt trevligare än den är het.

KRÄFTAN

Det är dina kreativa sidor som gör att den här veckan sticker ut. Du är snabb, smart och hittar lösningar på det mesta. Det enda du inte har mycket av är tålamod.

Veckans boost: Ta täten och visa vad du kan. Allt blir bättre när du lägger dig i både på jobbet och fritiden. Du gör skillnad och både märks och betyder mycket.

Hälsotipset: Du blir frustrerad av förseningar, meditation hjälper lite – hård träning hjälper mer.

Kärlek och relationer: Ditt hjärta är hett och det ger dig en vecka med många tvära kast. En kommentar kan lika gärna leda till en passionerad natt som till ett rejält gräl.

LEJONET

Du har en sån där vecka där allt som kan gå fel kommer att göra det. Lyckligtvis så kan du lösa det genom noggrannhet, bra planering och att luta dig på dem du har runt dig. 

Veckans boost: Friska smaker och glada färger. Satsa på att göra måltiderna lite roligare och smakrikare. Att äta tillsammans med roliga människor är en extra krydda.

Hälsotipset: God sömn ger bra dagar och gör dig stresstålig och energisk. 

Kärlek och relationer: Stora gester och omfattande planer suger musten ur dig och riskerar dessutom att slå fel. Det är tiden tillsammans som betyder något, inte vad ni gör av den. 

JUNGFRUN

Det här blir en lättsam, rolig vecka för dig. Ditt ärliga sätt går hem bra och du får mycket gjort. Dessutom är folk hjälpsamma så om du kör fast är det lätt att få ett handtag.

Veckans boost: När du hjälper andra växer du. Led klasser, ge råd eller hjälp andra med deras uppgifter så får du både tacksamhet och självkänsla. 

Hälsotipset: Lyssna på dig själv! Stanna till ibland och ge dig själv ett par minuter av din tid.

Kärlek och relationer: Det är när du tar initiativ som det blir riktigt hett. Det finns utrymme för en hel del roligt under veckan men helgen är hetast, särskilt om du åker bort.

VÅGEN

En lugn start ger dig en bra vecka. Risken för missförstånd är stor under måndagen så låt andra stå för dem. Efter det är det en bra vecka, särskilt om du börjar nya projekt eller uppgifter. 

Veckans boost: Skäm bort dig själv och unna dig något extra under veckan. En utekväll, ett biobesök eller lite höstshopping. En guldkant, gärna i gott sällskap, betyder mycket.  

Hälsotipset: En reningskur funkar extra bra just nu och gör dig friskare. 

Kärlek och relationer: Tre dagar sticker ut under veckan. Onsdagen och torsdagen erbjuder dig bra möjlighet till relationsbygge. Söndagen blir passionerad. 

SKORPIONEN

Du får ännu en fin, energifylld vecka. Våga ta i och gör gärna fysiska uppgifter för du är starkare och uthålligare än du tror att du är.

Veckans boost: Se över ditt hem. Du är kreativ, idérik och full med kraft så alla sorters hemmafix från att röja i förråd till att laga saker eller möblera om går strålande.  

Hälsotipset: Vardagsmotion ger dig ett lyft. Ta trapporna, promenera eller skaffa ett ståbord. 

Kärlek och relationer: Du är engagerad i mycket just nu och det går ut över dina relationer. Du kan prioritera kärleken men den dör inte av att du lägger tid på annat en vecka eller två.

SKYTTEN

Du får en harmonisk vecka när dina planer går ihop och alla måstegrejer löser sig lätt och smidigt. Det ger dig tid att göra egna saker. Ta tillfället i akt och sätt dig själv i centrum. 

Veckans boost: Ta tag i sånt du lagt åt sidan för att du inte hunnit eller för att andras prioriteringar varit viktigare. Det här är din vecka att stå i rampljuset.

Hälsotipset: Utmana dig själv, när du arbetar mot tydliga mål presterar du som bäst.

Kärlek och relationer: Vänner, familj och arbetskamrater är de som ger mest just nu. Kärlekslivet är trevligt men det här är inte en särskilt het vecka för dig.

STENBOCKEN

Du lär dig nytt och får nya vänner under en annorlunda och spännande vecka. Det blir många tvära kast vilket vanligen inte passar dig men just nu är det en frisk fläkt.

Veckans boost: Okända vatten blir roliga farleder! Pröva nya saker, utmana dina värderingar och våga chansa. Allt blir inte fantastiskt men helheten ganska förförisk. 

Hälsotipset: Träna tillsammans med andra. När du är i ett lag går allt lite lättare.

Kärlek och relationer: Du har nära till känslor just nu och under den här högtempoveckan passar ditt mysiga, innerliga och känslostarkt romantiska kärleksliv bra som kontrast.  

VATTUMANNEN

Teknikstrul ställer till det för dig och skapar stress men ju mer förberedd du är desto mindre stör det. Var i god tid. Och det lönar sig för en gångs skull att ha kontanter på sig. 

Veckans boost: Analoga nöjen gör livet roligare. Om du lägger tid på att läsa en bok på papper, gå på teater, dansa eller ta en långpromenad i naturen får du ett lyft.

Hälsotipset: När du låter saker ta sin tid mår du bäst. Planera bort stressen.

Kärlek och relationer: Dina starkaste kärleksupplevelser får du i hemmiljö just nu. En innekväll ger mer än krogbesök eller upplevelser, du har kärlekstur hela veckan. 

FISKARNA

En bra och lätt vecka väntar och du upplevs som positiv, smart och tilldragande. Du skiner extra när du har publik och imponerar på människor du möter för första gången. 

Veckans boost: Bak och matlagning ger vardagen ett lyft. Att skapa i köket ger en egokick och smakrika måltider. Testa gärna nya råvaror och annorlunda recept.  

Hälsotipset: Testa nya träningsformer som kombinerar koordination och styrka.  

Kärlek och relationer: En härlig vecka för stora upplevelser väntar men det blir vad du gör den till. Särskilt helgen ser lovande ut så ge kärleken utrymme och planera stort. 

Redaktionens val

 1. VECKANS HOROSKOP

  Horoskop vecka 46 - läs ditt astro här

 2. SEX

  Sexställningen du kommer älska – enligt ditt stjärntecken

 3. HOROSKOP

  Stjärntecknen du passar bäst ihop med

 4. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

  Så smyckar du dig med ditt stjärntecken

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.