Horoskop vecka 17, 2022

Astro 25/4 – 1/5

Publisert:

Våren är här och i helgen väntar valborg! Hur blir din vecka enligt stjärnorna? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop. Här är ditt astro 25 april - 1 maj 2022.

Väduren

En oväntat enkel vecka väntar dig och du har mycket tid för egna projekt. För ovanlighets skull saknar du driften att börja något nytt så bäst är att göra saker med familj och vänner. 

Veckans boost: Sport och strapatser med familj och vänner. Paddel, bowling eller vad som helst som både roar och utmanar för er närmare varandra och ger tillvaron guldkant

Hälsotipset: Sommaren närmar sig, sätt upp nya hälsomål och sikta högt.

Kärlek och relationer: Du har en klar blick när det kommer till människor du möter så det här är en mycket lärorik dejtingvecka. För alla är torsdag och fredag de hetaste dagarna.

Oxen

Du har turen med dig på jobbet och löser problem andra kör fast på. Det här är också en bra vecka att ta i tu med sånt du vanligen tycker är svårt eller jobbigt.

Veckans boost: Kultur, teater eller film. Att göra något roligt och helst lära dig något medan du gör det ger både glädje för stunden och intryck som varar och utvecklar dig.

Hälsotipset: All typ av motion som kräver strategi eller list ger mest just nu.

Kärlek och relationer: Du skiner och sticker ut under veckan så räkna med komplimanger och uppvaktning. Om du vill ha romantik bör du göra planer för två till helgen.

Tvillingarna

Under den här stressiga veckan blir det sällan tid över för dig att hitta på egna saker. Undvik att lova bort dig när du kan för den tid du får över behöver du för spontana upplevelser.

Veckans boost: Låt ödet styra dina steg under de stunder du har över mellan åtaganden. Det är i det oväntade, impulsiva och ögonblickliga som du hittar lyckan just nu. 

Hälsotipset: Dina helgplaner blir betydligt mer givande än du räknar med.

Kärlek och relationer: Låt stundens hetta styra! Dejter är spännande och allt du gör med din partner blir antingen hett eller iskallt. Nya steg kan leda till nya höjder.

Kräftan

Trygg, stabilt och välplanerat är ledorden under veckan. Ju mer du lutar dig på rutiner desto bättre går allt. Om du behöver göra stora val lönar det sig att låta dem mogna nån vecka.

Veckans boost: Sätt uppgiften före klockan. Att göra färdigt saker och se till att de blir perfekta stärker självförtroendet och gör dig stolt oavsett om det drar ut på tiden eller inte.

Hälsotipset: Alla sorters styrketräning och tung ansträngning ger massor.

Kärlek och relationer: Återupplev gemensamma minnen och satsa på det bekväma och bekanta för att hitta glöden och undvika strul. Dejter blir ofta besvärliga liksom nya infall.

Lejonet

Nu har du chansen att göra sånt som du längtat efter men inte haft tid till. Egentligen finns inte utrymmet men att lägga tid på passionsprojekt gör dem viktigare och roligare.

Veckans boost: Undvik stora investeringar och pengabeslut. Att snåla ger dig ny kontroll, leder till nya insikter och ger allt du satsar på framöver större värde. 

Hälsotipset: Arbete ger mer än träning, hemmafix och husbestyr ger allra mest.

Kärlek och relationer: Det finns inga uttalade starka eller svaga dagar eller val just nu. Det betyder att kärlekslivet vilar på det du väljer att göra. Bra planer leder dit du vill.

Jungfrun

Du pendlar mellan framgångar och platta fall just nu. Vill du se positivt på livet är det utmanande, ett annat ord är oförutsägbart. Kom ihåg en sak: Motgångar går över, framgång består. 

Veckans boost: Kontroll ger dig trygghet under en vecka då mycket styrs av andra. Träning, matlagning och sysslor där du vet resultatet i förväg ger dig ny styrka.

Hälsotipset: Explosivitetsträning är utmattande men tillfredsställande.

Kärlek och relationer: Du är egentligen inte på humör för kärlek men mår bra av närhet, gemenskap och mys. Att snuggla utan krav eller baktankar är det mest tändande just nu.

Vågen

Det är med gott humör du går in i den första majveckan. De praktiska omständigheterna är inte de bästa men som medlare, samarbetspartner och ledare gör du underverk.

Veckans boost: Samverkan. Ensam är inte stark och när känslorna hettar till runt dig skapar du ordning och lugn. Att ryta till för det som är rätt gör dig stark och glad.  

Hälsotipset: Ta all träning som lek och glädjestunder. Är det inte roligt – gör något annat.

Kärlek och relationer: Den bästa kärlekskryddan är det du gör utanför förhållandet. När du mår bra och känner att du syns vaknar ditt hjärta. Ser din partner på så blir det riktigt hett. 

Skorpionen

Det är när du jobbar för andra eller med uppgifter andra har gett dig som du verkligen skiner just nu. Du tror inte riktigt på dina egna idéer och det gör att du inte satsar helhjärtat på dem.

Veckans boost: Vänner, fester och glada stunder med nära och kära lyfter dig. All tid du kan lägga på umgänge är tid väl spenderad, gärna i naturen eller på nya platser.

Hälsotipset: Lagsport, tävlingsmoment och utmaningar fortsätter att vara rätt. 

Kärlek och relationer: Snabba, hemliga möten och impulshandlingar gör veckan spännande. Allt som känns dolt, privat och förbjudet ger dig puls och ett bättre kärleksliv.

Skytten

Du behöver konstant ha något på gång under veckan. Så fort du inte vet vad du ska göra eller bara slappnar av utan mål börjar du känna dig frustrerad så sätt nya mål efterhand.

Veckans boost: Utomhusaktiviteter, cykelutflykter, trädgårdsarbete eller träning tillför en ny dimension och ger dig lugn. Gör du det i sällskap ger det också glädje.

Hälsotipset: Saftig mat med mycket färg och smak lockar. Läge att starta grillen!

Kärlek och relationer: Satsa på romantik och delade upplevelser. Det här är en bra vecka för att komma varandra närmare och den lägger grunden för en innerlig kärleksmånad.

Stenbocken

Du är full med kraft och initiativförmåga och det enda som kan göra den här veckan motig är om du inte får utlopp för din energi. Vänta inte på rätt tillfälle, starta direkt istället.

Veckans boost: En rolig helg med arbete och upplevelser, helst med familjen annars med nära vänner ger en bra avslutning på en härligt produktiv vecka.

Hälsotipset: Tidiga kvällar efter fulla dagar ger härliga drömmar och energin tillbaka.

Kärlek och relationer: Det här är inte en stor kärleksvecka och dejter under vardagarna känns mest som tid du tagit från roligare saker. Helgen är bättre både för singlar och par.

Vattumannen

Pollensäsongen är inte årets roligaste tid för dig i år och det är mer som strular än pollen. Veckan är full av missförstånd och slarv runt dig. Ju tydligare du är desto lättare blir det. 

Veckans boost: Shopping och fritid i stadsmiljöer gör dig glad. Ät lunch utomhus, fika med vänner och fynda i butiker när du kommer åt. Delad fritid är rolig fritid. 

Hälsotipset: Unna dig själv en belöning efter träningarna. Du mår bra av en morot.

Kärlek och relationer: Det blir en oväntat bra vecka för alla relationer och särskilt för de som är nya. Lekfullhet och flirt lockar till livsglädje och intimitet. 

Fiskarna

Stå upp för det du tror på. Just nu är det vägledning som behövs och du kan ge den. När du tar initiativ följer andra efter och din kraft gör veckan bättre för många.

Veckans boost: Matlagning under bar himmel ger dig en härlig helg. Valborgsfirande och familjetid under 1:a maj lägger grunden för en fin spurt in i sommaren.

Hälsotipset: Var inte rädd för tunga pass. Du har styrka så att det blir över.

Kärlek och relationer: Att drömma om sommaren och planera den tillsammans för er närmare varandra och väcker slumrande lustar till nytt liv. En oväntat fin kärleksvecka väntar dig.

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.