Horoskop vecka 29, 2022

Astro 18 –24/7

 • Tor Tolander
Publisert:

Hur blir din vecka enligt stjärnorna? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop 18-24 juli 2022.

Väduren

Du får en omväxlande vecka, dina önskemål och andras idéer går oftast att kombinera. Med lite av ditt självklara ledarskap blir alla nöjda särskilt efter onsdagen.

Veckans boost: Dags att tänka framåt och drömma stora drömmar. Det här är en riktigt bra vecka för långsiktiga val, särskilt de som rör hälsa, arbete och ekonomi.

Hälsotipset: Dags att rensa bland onödiga ägodelar, städa ut sånt du inte behöver.

Kärlek och relationer: Vare sig du har en partner eller inte är det här en bra vecka att lära känna andra på ett nytt sätt. Att gå på dejt är ett trevligt sätt att göra det på.

Oxen

Du behöver känna att det du gör har praktisk betydelse och har du semester finns det stunder då du nästan längtar tillbaka till jobbet. Starta ett nytt projekt eller ta en träningsvecka. 

Veckans boost: Att lösa praktiska bekymmer gör dig glad, särskilt när det hjälper din familj eller dina vänner. Lägg dig i andras bekymmer, de kommer att tacka dig.

Hälsotipset: Du har mängder av energi och klarar tunga pass, våga testa gränserna. 

Kärlek och relationer: Din kärlekstur är i uppgående och söker du kärleken är alla sommarfester bra miljöer att hitta den i. En överraskande nyhet väntar dig med partner.

Tvillingarna

Sommartempot har varit högt och just när du behöver det som bäst kommer en lugnare vecka. När du sänker farten blir även de små upplevelserna mer betydelsefulla.

Veckans boost: Mindfulness i sommarhettan är inte alltid lätt men mycket givande. Tidiga morgonpromenader och stilla stunder, gärna med lugn musik ger perspektiv.

Hälsotipset: Träning med balans och inre fokus ger nya kroppsinsikter. 

Kärlek och relationer: Med undantag för lördagskvällen är det här inte en särskilt het kärleksvecka. Det är ganska problemfritt men det tänder helt enkelt inte till som du hoppats på.

Kräftan

Den här veckan har potential att bli en av sommarens allra vackraste och bästa. Var öppen för att njuta av den och du behöver inte överplanera. Allt går helt enkelt bara bra.

Veckans boost: Tid med din käraste och dina närmaste fyller dig med glädje och insikt. Det viktiga är inte vad ni gör utan att ni är tillsammans, samtalar och delar intryck.

Hälsotipset: Vällust och välmående kommer inifrån, lägg din tid på dem som betyder mest för dig.

Kärlek och relationer: Det som ger den här veckan goda förutsättningar är din passion och din kärlek till dem du har närmast. Visa vad du känner så får du massor tillbaka.

Lejonet

Se till att göra något roligt av den här veckan för du har glimten i ögat och allt du gör blir mer än du tänkt dig. Till och med misstag och motgångar leder till minnesvärda stunder.

Veckans boost: Du kommer få lockande anbud och förslag och det får dig att känna dig viktig och självsäker. Utnyttja din charm och var inte rädd att tacka ja till det oväntade.

Hälsotipset: Satsa på fritidsaktiviteter, rutinträning känns mest som motiga måsten.

Kärlek och relationer: Det blir en fin, familjär, innerlig och rolig vecka men den blir inte särskilt het. Satsa på vänskap hellre än dejter så växer dina förhållanden utan besvikelser. 

Jungfrun

Alla praktiska uppgifter och allt jobb går strålande men i övrigt är det här en mellanvecka. Det här är ett bra tillfälle att inventera vad du har kvar att uppleva och göar nya planer.

Veckans boost: Tuffa tag ger en extra kick just nu. Zipline, ribboats och allt annat som får adrenalinet att flöda ger dig stora upplevelser och föder nya tankar inför framtiden.

Hälsotipset: Vila och välmående går hand i hand, se till att du får tid för det också.

Kärlek och relationer: Räkna med att det blir en lättsam och rolig dejtingvecka men den leder snarare till nya möten än heta stunder. Intresset finns men inte energin.

Vågen

Hett och hetsigt med risk för en del motsättningar. Det är i första hand inom familjen som det hettar till då ni inte vill göra samma saker. Du kommer att få sätta ner foten ordentligt.

Veckans boost: Du har mer förfinade intressen än din familj och just nu får du ut mycket av teater, böcker och bio. Ta dig tid för egna upplevelser om din familj inte vill följa med.

Hälsotipset: Vandring i vacker miljö eller mycket strandtid är vägen till sommarhälsa.

Kärlek och relationer: Förutom tisdagen och möjligen onsdagskvällen ser det ganska mörkt ut på kärleksfronten. Det finns mycket känslor runt dig men få riktigt heta.

Skorpionen

En härlig vecka för dig som längtar efter ett lägre tempo och gärna en del mysiga stunder som bonus. För dig som söker fartfyllda utmaningar blir det betydligt tråkigare.

Veckans boost: Djupa samtal och hemligheter. Att dela kvällarna med någon eller några likasinnade och lära dig mer om dem får vänskap att växa och ger dig förvånande nyheter.

Hälsotipset: Skydd mot sol, väder och vind är riktigt viktigt just nu.

Kärlek och relationer: Det krävs lite lirkande men veckan lockar med heta kvällar och intima nätter. En riktigt givande kärleksvecka för dig som lägger ner lite tid på planering.

Skytten

Du får en speciell vecka då hotande mörka moln verkar försvinna av sig själva. I princip allt som oroar dig går upp i rök innan det blir ett problem. Lite vardagstur på detta ger guldkant.

Veckans boost: Sommarmat! Allra bäst är svenskt sommarkök i autentiska gårdsmiljöer så kortare resor ut i sommaridyllen med nedslag på lämpliga utflyktsmål är en vinnare.

Hälsotipset: Utomhusaktiviteter är fantastiska, se till att skydda dig från solen. 

Kärlek och relationer: För att få stora upplevelser krävs ganska mycket planering eller rejält med tur. Det är svårt att hitta tiden trots sommarlata dagar. Söndagen är hetast.

Stenbocken

Veckan inleds med ett par riktigt inspirerande dagar så ta tag i allt som du verkligen vill göra på en gång. Det ger dig en rejäl skjuts och ger veckan en fantastisk inramning.

Veckans boost: Bara fart och kraft gör att du kan tappa perspektiven. Ge dig själv en halvhalt i vardagen och planera en eftermiddag helt efter dina önskemål. Det ger insikt. 

Hälsotipset: Du har energi i massor så du behöver inte kompromissa.

Kärlek och relationer: Kärleken behöver gott om tid för att blomma. Den säkra vägen är att du ser det här som en lugn sommarvecka, det mer lockande är att ta tiden och planera för romantik.

Vattumannen

Trots goda förutsättningar finns det en risk att det här blir en rätt tråkig vecka. Du känner dig ovanligt håglös och oinspirerad. Det krävs att andra peppar dig för att det ska lyfta.  

Veckans boost: En rejäl egoboost gör veckan mycket roligare. Shopping, spadagar eller en resa för två till mysigt mål med romantisk eller rolig övernattning är bra val. 

Hälsotipset: Om du vill få ut max av träningsveckan är det styrkepass som ger mest. 

Kärlek och relationer: Stora planer ger stor utdelning men i övrigt lyser innerligheten med sin frånvaro. Det blir en rätt vanlig vecka där vänner och familj står i centrum.

Fiskarna

Passion, livsglädje och värme genomsyrar din heta, härliga och roliga sommarvecka. Sprid glädjen till dem du har runt dig genom att föreslå sånt du vet att de sällan kommer åt att göra.

Veckans boost: Du har som alla Fiskar en givmild natur och den här veckan blir extra bra när du delar med dig av dina tankar, idéer och infall. Du är veckans boost!

Hälsotipset: Ta hand om småskavanker direkt så växer de inte till stora bekymmer. 

Kärlek och relationer: Du kan själv sätta agendan när det kommer till relationer och känslor. Dina känslor smittar av sig så alla initiativ du tar leder till intima kärleksstunder.

Redaktionens val

 1. ANDLIGHET

  Häxan: Därför har astrologi blivit så populärt

 2. HOROSKOP

  Så är kräftan – allt om stjärntecknet

 3. HOROSKOP

  Lejonet – det säger ditt stjärntecken om dig

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.