Horoskop vecka 50, 2022 – så blir din vecka enligt stjärnorna

Astro 12 – 18/12

Publisert:

Hur blir din vecka enligt stjärnorna? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop 12 – 18 december.

Väduren

Lusseveckan börjar bra med bra fart på jobbet och du har höga ambitioner. Tyvärr krockar de med dina närmastes planer så räkna med snabba beslut och en del kompromisser. 

Veckans boost: Impulsivitet! Du gör bra planer men det är när du bryter dem som den riktiga magin infinner sig. Shopping, matval eller besök hos vänner, allt blir bättre “i steget”. 

Hälsotipset: Att är viktigare än vad. Se till att röra dig ordentligt varje dag. 

Kärlek och relationer: Det finns egentligen inte utrymme för stora kärleksplaner men uttrycker du dina känslor när du kommer åt så väntar en överraskande het helg. 

Oxen

Det är mycket stress och ganska virrigt runt dig men själv behåller du kylan. Andra lutar sig därför på dig,, du gillar visserligen att hjälpa andra men just nu blir det lite mycket. 

Veckans boost: Goda affärer! Du förstår vad andra behöver bättre än de själva och kan därför göra rejäla klipp både när du köper och säljer saker. Näthandel är en vinnare.

Hälsotipset: Mer grönt i maten ger dig en boost och gör julmaten mer lockande. 

Kärlek och relationer: Nu inleds en väldigt kärleksfull period i ditt liv. Förälskelse chanserna är höga och du hittar nya sidor hos dejter såväl som partner och lekkamrater.

Tvillingarna

Din energi och entusiasm räcker nästan oändligt långt och det är tur för missförstånd och tankevurpor leder dig ofta på fel vägar. Följ hellre andras planer än gör egna. 

Veckans boost: Musik, sång och glädje ger tillvaron guldkant. Julpynta hemma tillsammans med familjen eller gå på luciakonserter och njut av den härliga vinterstämning.  

Hälsotipset: Juldekorationer är det underbart men inte i sovrummet, nattmörker ger god sömn. 

Kärlek och relationer: Räkna med att kärleken inte får det utrymme du skulle önska. Små stunder av närhet betyder mycket, ge dem när du kan så får du dem då du behöver.

Kräftan

Att göra listan är lång men börjar du stressa känns den bara längre. Ta ett steg tillbaka, delegera uppgifter, stryk onödigheter och välj enkla lösningar, allt går bra. 

Veckans boost: Att kunna luta sig på andra. När du känner att allt inte vilar på dina axlar får du tid över att göra det är ett lilla extra. Att skicka påminnelser hjälper. 

Hälsotipset: Träningstid ger rutiner, simning och low impact skänker tankeklarhet. 

Kärlek och relationer: Du är i egentligen inte i rätt sinnesstämning för passion och dina initiativ känns halvhjärtade. Ska det bli något extra behöver din partner visa vägen. 

Lejonet

När du stressar av och låter saker hända faller alla bitar på plats, att jaga resultat gör motsatsen. Just nu lönar det sig därför att vara lite lat, sista sekunden är bästa sekunden. 

Veckans boost: Mat, värme och trevliga överraskningar fyller dig med julstämning och framtidstro. Ge dig själv en tidig julklapp, gärna en upplevelse med dina nära. 

Hälsotipset: Det här är ingen bra träningsvecka men rätt sällskap gör den roligare. 

Kärlek och relationer: Relationstipset just nu är att göra någonting roligt redan under måndagen och tisdagen. Ju längre veckan lider desto mer kommer i vägen för dina planer. 

Jungfrun

Familjeaktiviteter och egna planer är i fokus under veckan och jobbet känns för det mesta ganska oviktigt. Undantaget är onsdagen då en oväntad kris rubbar dina tidsplaner. 

Veckans boost: Att säga din mening och har sista ordet ger ett självförtroende hopp. Alla har stora idéer men dina är bättre, var tydlig och ställ krav så får alla en roligare tid. 

Hälsotipset: Fungerande morgonrutiner gör hela dagen bättre. Se över helheten. 

Kärlek och relationer: Det finns en sugande, flitig underton just nu. Dejter och tid för romantiska möten ligger rätt och ger mysiga minnen trots att det är ganska stressigt.

Vågen

Du lyfter alltid i din omgivning och får alla andra att bli bättre men just nu behöver du se till dina behov i första hand. När du mår bra hittar du glädje och livslust i vardagen. 

Veckans boost: Unna dig en ego vecka. Börja varje dag med att fråga dig vad du vill och gör dina planer därefter. Det kommer kännas ovant men fyller dig med ny energi. 

Hälsotipset: Snabba promenader i vintermörkret är fantastisk kardioträning. 

Kärlek och relationer: Vänta inte på andras initiativ utan visa vägen själv. Det finns stora kärleksmöjligheter både för par och singlar men de skapar sig inte själva.

Skorpionen

Väldigt mycket strular under veckan och din omgivnings humör har större betydelse än vanligt. Utnyttja dina skorpioninstinkter så gör du klipp när andra tänker fel. 

Veckans boost: Flytt och romantik gör veckan roligare. När du blir uppskattad och sedd för vem du verkligen är känns alla problem små och alla möjligheter större. 

Hälsotipset: Du behöver röra dig ofta snarare än mycket, vardagsträning är nyckeln. 

Kärlek och relationer: Det här är ingen vecka för riktigt djupa känslor men desto bättre för flirt och lekfullhet. Fräcka förslag och tydliga inviter öppnar för spännande intimitet.

Skytten

Så länge du får bestämma går nästan allt riktigt bra men kompromisser skapar missförstånd och osämja. Det är bättre att du gör saker själv än köper påtvingade samarbeten. 

Veckans boost: God planering ger dig självförtroende. När du multitaskar och kan pricka av flera grejer på en gång tjänar du både tid och pengar. Våga vara kreativ. 

Hälsotipset: Träning utan insats är bara tråkig. När du tävlar Känns ansträngningen motiverad. 

Kärlek och relationer: Perfekt vecka för familjeliv och mysiga hemmastunder med din partner. Dejtinglivet är tuffare och just nu väntar inga prinsar bland grodorna. 

Stenbocken

Du får en vecka full av infriade förväntningar och glada stunder. Din livsglädje och din arbetsvilja smittar av sig och allt du tar dig an blir färdigt nästan av sig självt.

Veckans boost: Gemenskap är den bästa livskryddan just nu. Det behöver inte vara festligt för att ge lyckokänslor, bara att dela sysslor och tankar med andra räcker långt.

Hälsotipset: Var noga med måltidsro och näringsintag. Ditt tempo kräver energi.

Kärlek och relationer: Allt som krävs för en riktigt härlig kärleksveckan är att du tar dig tid för den. Du behöver visa vägen men så fort ni är tillsammans kommer det att slå gnistor. 

Vattumannen

Trots att dina planer ofta blir de kullkastade så kan du räkna med en rolig vecka. Du hanterar tvära kast och oväntade vändningar bättre än de flesta och det har du nytta av. 

Veckans boost: Fysisk ansträngning, träning eller långa dagar lämnar dig tillfredsställd och ger mer energi än det tar. Verkar någonting roligt är det värt tiden. 

Hälsotipset: Att sova gott är viktigt, en lugn halvtimme innan läggdags betyder mycket. 

Kärlek och relationer: Det finns många kärleksmöjligheter just nu men frågan är snarare om du har viljan att satsa på det. Det krävs någonting särskilt för att väcka passion. 

Fiskarna

Bitarna börjar falla på plats men du behöver ta hjälp av andra för att nå ända fram. Både på jobbet och under fritiden är samarbete nyckeln till lycka och framgång. 

Veckans boost: Förväntan är en härlig livskrydda. Allt som har med nästa veckas fester och helger att göra ger dig en känsla av gemenskap, glädje och sinnesfrid.

Hälsotipset: Rätt kläder och bra skodon är nödvändigt, kyla och halka är dina fiender.

Kärlek och relationer: Förutom under torsdagen och fredagen är det långt mellan kärlekschanserna. Det är egentligen inga dåliga dagar, Bara aningen ospännande och initiativfattiga.

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.