Horoskop vecka 10, 2023

Astro 6 – 12/3

Publisert:

Mars är här och vårkänslorna börjar ta fart på riktigt.

Hur blir din vecka?

Astrolog Tor Tolander ger oss veckans horoskop 6–12 mars 2023.

Väduren

Med vardagslunket följer nya insikter och du ställs inför en utmaning som får dig att fatta ett avgörande beslut. Ta god tid på dig, val du gör nu kommer att påverka dig länge. 

Må bra: När du testar dina gränser och når utmattningens rand finns bara sanningen kvar. Ett riktigt långt och hårt träningspass öppnar ditt sinne och ger dig nya insikter. 

Inför helgen: Motstå frestelsen att lova för mycket, när det blir dags är du inte lika sugen. 

Kärlek och relationer: Torsdagen sticker ut lite extra under en spontan och lättsam kärleksvecka. Ditt hjärta är öppet för nya förälskelser och heta kärleksmöten.  

Oxen

Det mesta går betydligt lättare än du trott och dina medarbetare ligger steget före så du behöver sällan lägga dig i eller ge instruktioner. Njut av medgången och släpp din oro. 

Må bra: Ge efter för din nyfikenhet och testa sådant som du vill göra men inte tror att du klarar. Det viktiga är inte att det går bra utan att du får nya upplevelser. 

Inför helgen: Du har framgång med allt jordnära och praktiskt, satsa på det. 

Kärlek och relationer: En väldigt vanlig vecka väntar, utan oväntade känslokast. Om du dejtar gör det att du ser nyktert på vad din träff är och kan ge dig, vilket är till stor nytta. 

Tvillingarna

Om du står inför stora livsbeslut fatta dem fort. Onödiga tvivel sätter in under onsdagen. Snabba beslut för dig rätt och att vänta leder bara till onödig vånda. 

Må bra: Din tvillingsjäl får dig att ständigt söka möten och gemensamma upplevelser men stillhet och eftertanke ger dem större mening. Ägna tid åt eftertanke i ensamhet. 

Inför helgen: Ge dig och dina närmaste en stor vinterupplevelse. Planera en utomhushelg. 

Kärlek och relationer: Om du lyssnar och tar till dig av din partners bekymmer djupnar er relation. Det är lätt för dig att se ytan men det är djupet som ger glöd till nya lågor. 

Kräftan

Du är snabbtänkt, kreativ och ganska rastlös så projekt du gör på egen hand går strålande. Baksidan är att alla andra känns ovanligt tröga och samarbeten går frustrerad långsamt. 

Må bra: Njut av din kvickhet och skärpa! Det här är en bra vecka att konfrontera orättvisor och ha utklarnande samtal med ovänner och meningsmotståndare. 

Inför helgen: Du är på ett känslostarkt ställe, planera in sådant som känns i hjärtat. 

Kärlek och relationer: Om du tror att din partner, eller dejt, kan leverera innerligt väntar en toppenhelg att satsa på kärleken. Om inte, är en familjeupplevelse rätt val. 

Lejonet

Agera nu och oroa dig senare. Eftertankar får dig bara att missa riktigt fina möjligheter. Du tänker rätt och har turen med dig och det är bättre att be om ursäkt än om tillåtelse. 

Må bra: Din lejonsjäl behöver känna att du förtjänar det lilla extra i tillvaron. Unna dig något du i hemlighet vet att du förtjänar, utan skam eller tanke på kostnaden.  

Inför helgen: Lyx, lättja och trevligt sällskap är helrätt. Låt andra göra dina helgplaner. 

Kärlek och relationer: Det blir en rätt fin vecka och den blir ännu bättre när du bara låter den hända än om du gör planer och har förväntningar. Slappna av och njut. 

Jungfrun

Ju mindre som händer desto bättre blir det! Se det här som en mellanvecka och låt den bara passera. Beslut kan vänta och osagt är bäst; skjut upp, undvik och avvakta! 

Må bra: De små nöjena lägger grunden för ett långvarigt välmående. En bra bok, en trevlig film eller ett otvunget samtal med barn eller bästa vännen är en lisa för själen. 

Inför helgen: Planera själviskt! Gemensamma upplevelser blir kul för andra men jobbiga för dig. 

Kärlek och relationer: Testa en analog vecka! Om ni alla kan låta bli att vara uppkopplade hittar ni nygamla nöjen. Om inte blir det okej och vare sig mer eller mindre. 

Vågen

Trots att det mesta går din väg har du svårt att känna dig nöjd med dina insatser. Du hoppas på beröm som inte kommer och det gör att dina insatser känns mindre än de är. 

Må bra: Du mår bäst när det du gör betyder något i samband med andra men ibland lönar det sig att skaffa en baslinje att utgå ifrån. Sätt ett absolut, mätbart, mål och uppnå det. 

Inför helgen: Fredagskvällen har bäst förutsättningar för aktiviteter, gör kul saker då. 

Kärlek och relationer: Spel, lekar och upptåg med nära och kära är veckans största behållning. Familjetid ger mest och finns inte den möjligheten är vänner rätt fokus. 

Skorpionen

Det som lyfter den här veckan över den grå vardagen är ditt skarpa sinne. Allt du kan lösa med list, kunskap och efterforskning går strålande så låt dina idéer få utrymme. 

Må bra: Kroppsligt välmående lägger en bra grund för inre frid och även lycka. En spaupplevelse eller tid för långt bad med tillhörande självvård och ordentligt med sömn gör underverk.  

Inför helgen: Allt blir roligt men inte som du trott, gör planer med stora tidsmarginaler. 

Kärlek och relationer: Fullmånen under veckans inledning ger dig heta kärlekschanser. Dejter och romantik funkar hela veckan men extra bra före onsdagen.

Skytten

Du har inte din vanliga, nästan outtömliga, energi så lite extra eftertanke gör vardagen lättare. Mikropauser mellan åtaganden och lediga kvällar betyder mycket. 

Må bra: Du är van, och bra på, att ta initiativ och det gör att du ibland missar vad andra kan tillföra. Ta ett steg tillbaka och låt andras vilja styra i stort och smått.

Inför helgen: Matupplevelser hemma ger extra mycket, restaurangbesök ännu mer. 

Kärlek och relationer: Var direkt och tydlig med dina känslor och begär. Du kan få en riktigt härlig vecka men visar du inte vägen rinner den ut i sanden och lämnar dig otillfredsställd. 

Stenbocken

Visa att du lyssnar och låter andra komma till tals så blir veckan lättare. Du har, som vanligt, rätt men det betyder inte att andra har fel. Låt andra styra och ge beröm då de förtjänar det. 

Må bra: Barn, familj och äldre släktingar betyder mycket och låter du dem ta tid och ger dem uppmärksamhet växer både du och dem. Ring någon du inte hört av på länge. 

Inför helgen: Allt som inte handlar om romantik ger dig en kul och lättsam helg. 

Kärlek och relationer: Vardagarna har bra kärlekschanser men helgen är en stor varningsflagga. Hetast blir det om du tänker på här och nu och skippar långsiktiga idéer. 

Vattumannen

Har du tankar och planer som rör din familj och din framtid ska du sätta dem i verket nu. Det här är rätt vecka att ta de stora, långsiktiga, besluten du skjutit upp eller tvekat om. 

Må bra: Vintersport, utomhusupplevelser och utmaningar ger dig stor glädje under vinterns sista kalla vecka. De vinterupplevelser du inte gör nu kommer att få vänta till nästa år. 

Inför helgen: Helgen blir full av överraskningar så gör alla “måsten” under veckan.

Kärlek och relationer: Du har nära till förälskelse men längre till äkta kärlek, risken är att dejter och romantiska planer går längre än du tänkt dig och har lust med. 

Fiskarna

Veckan inleds med ett par händelser då du upplever att du gjort fel men stå på dig och tro på dig själv. Sådant som inledningsvis ser ut som missar visar sig vara riktigt bra beslut. 

Må bra: Du är värd att fira. Vare sig du fyller år denna vecka eller en angränsande är det läge att unna dig något. Dra med dig familjen på ett nöje som du väljer så får alla trevligt. 

Inför helgen: En gemensam upplevelse ger mest, antingen med familj eller nära vänner. 

Kärlek och relationer: Veckan är bättre för närhet än för passion. Tid till prat och stilla stunder för er närmare varandra medan tidspress är en romantikdödare. 

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.