Horoskop vecka 5

Astro 30/1–5/2, 2023

Publisert:

Vad händer i veckan?

Blandad kompott i vanlig ordning.

Wellness astrolog Tor Tolander ger oss veckans horoskop, 30 januari–5 februari, 2023.

Väduren

En vecka utan stora överraskningar väntar dig. Dina planer fungerar som de ska speciellt på jobbet där dina ledaregenskaper kommer att få stort utrymme och större inflytande.

Veckans boost: Rätt balans mellan arbetsliv och fritid ger dig utrymme att njuta av båda. Låt inte arbetet följa med hem och tänk efter om övertid verkligen är nödvändig.

Hälsotipset: Det här är en bra vecka att tävla och mäta resultat under, du är i fin form.

Kärlek och relationer: Gör saker tillsammans hellre än att prata. Det är i handling och beröring som känslor växer och passioner uppstår. Du har goda kärlekschanser hela veckan.

Oxen

Du har lite svårt att komma igång med saker under veckan Men när du väl är inne och igång har du bra tempo och får mycket gjort. Samarbeten tar på krafterna men får bra resultat.

Veckans boost: Oro gör alla problem större än de behöver vara. Du ser vanligen väldigt nyktert på tillvaron och det är rätt väg även nu, med tålamod kan du lösa alla problem.

Hälsotipset: Gör en ergonomisk genomgång av tillvaron. Rätt kroppshållning ger bättre hälsa.

Kärlek och relationer: Misstankar och farhågor växer så länge ni inte kommunicerar. Det här är en bra vecka att ta upp känsliga ämnen och hitta nya vägar framåt.

Tvillingarna

Allt som behövs för att du ska få en sprudlande, utvecklande och rolig vecka är en positiv attityd. När du tror på dig själv och att saker går bra smittar din övertygelse och blir sann.

Veckans boost: Alla typer av sport och aktiva fritidsupplevelser ger härliga minnen och massor med energi. Hitta tiden för utomhusvistelser både på egen hand och i sällskap.

Hälsotipset: Du behöver mindre vila än du tror men mer energi, ät ordentligt.

Kärlek och relationer: Satsa på kamratskap och familjeliv i stället för kärlek just nu. Glädje och gemenskap bygger förtroende medan kärleksyttringar faller ganska platt.

Kräftan

Dubbelkolla instruktioner och information, både som du får och ger till andra, för den här veckan kantas av missförstånd och småstrul. Minneslistor och skrivna instruktioner hjälper.

Veckans boost: Dejting och kärleksliv är veckans stora behållning. Varje stund du kan stjäla med din partner eller lekkamrat ger glädje och fyller dig med livslust.

Hälsotipset: Välj klasser och pass du verkligen gillar. Passion är veckans bästa sporre.

Kärlek och relationer: En riktigt härlig kärleksvecka väntar med massor av chanser att hitta nya känslor eller få gamla att tändas på nytt. Fredagen är din bästa dejtingdag.

Lejonet

Andra tror mer på dig själv men du gör så även när du tar emot är det värt att satsa framåt. Det du förmedlar är det som fungerar, även spelat självförtroende inspirerar.

Veckans boost: Gör saker för andra och sträck ut en hand när du kan, det skänker glädje och ge dig positiv feedback som gör dig stolt och får dig att växa och må bättre.

Hälsotipset: Träning biter extra bra just nu, en träningspartner höjer motivationen.

Kärlek och relationer: Det här är inte vinterns bästa kärleksvecka men det ser bättre ut när du är lyhörd för din partners önskemål och initiativ. Helgen bjuder på störst kärlekschanser.

Jungfrun

Just nu fungerar allting riktigt bra utom det du verkligen brinner för. Det gör att alla runt dig som behöver dina insatser får en fantastisk vecka medan din känns ganska frustrerande.

Veckans boost: De lata stunderna när du inte gör någonting är de allra bästa. Det här är en perfekt vecka att bingewatcha tv-serier och dricka te framför öppna spisen.

Hälsotipset: Utrustningsstrul väntar så träning utan redskap ger mest just nu.

Kärlek och relationer: Stora passioner bubblar inom dig och välgjorda kärleksplaner ger stor utdelning. Undvik spontana infall, missförstånd leder till gräl inte intimitet.

Vågen

Räkna med att du har mer energi än du brukar framöver och det ger dig ett val. Antingen bränner du den på andras behov eller så sätter du av tid för egna drömprojekt.

Veckans boost: Sätt ner foten, säg nej och prioritera dig själv! Det tar emot för du brukar prioritera andra men just nu förtjänar du att stå i strålkastarljuset.

Hälsotipset: Allting som är hälsostärkande går extra lätt under veckan, satsningar lönar sig.

Kärlek och relationer: Första möten är motiga och blinddejter fungerar inte alls. Däremot ler lyckan för relationer och återföreningar. Dejtar du lönar det sig att ge en andra chans.

Skorpionen

Snabba lösningar och kompromisser gör tillvaron rolig och effektiv. En halvsanning fungerar ofta bättre en noggranna förklaringar, se till målen snarare än vägen du tar för att nå dem.

Veckans boost: Att göra semesterplaner och drömma om kommande resor och upplevelser ger dig glädjevibbar redan nu. Tänk utanför ramarna, det finns fynd att göra.

Hälsotipset: Vintersport ger mest, rätt utrustning ökar nöjet och minskar skaderisken.

Kärlek och relationer: Tyvärr är kärleken en schemaläggningsfråga. Passion finns i massor men tiden att ha den på är begränsad. Stor hetta kräver att du offrar något annat.

Skytten

Inga nyheter är goda nyheter för just nu trivs du bäst när livet är enkelt och rullar på i invanda hjulspår. Skjut nystarter och viktiga planer på framtiden när det är möjligt.

Veckans boost: God mat i trevligt sällskap! Vare sig det gäller en jobblunch, afterwork mingel eller en middag med familj eller vänner ger extra tid och planering en kick.

Hälsotipset: Fokus och lågt tempo ger effekt. Thai chi, yoga eller liknande är bra val.

Kärlek och relationer: Det blir en ganska stormig vecka när oväntade sidor kommer till ytan. Du ser din partner i ett nytt ljus vilket leder till frågor men också nya känslor.

Stenbocken

Du har ett ovanligt flyt just nu och andra inspireras av dig. Det gör att du kan sätta din prägel på tillvaron och driva igenom dina idéer både på jobbet och hemma.

Veckans boost: Att få saker gjort så att du kan lägga dem till sidan och börja något nytt gör dig glad och stolt. Det behöver inte vara storslaget så länge det är viktigt för dig.

Hälsotipset: Du har en aktiv vecka så lite lugnare träningspass än vanligt lönar sig.

Kärlek och relationer: Relationer och dejter är inte det du prioriterar i första hand just nu så det blir en ganska platt kärleksvecka. Chanserna finns men inte riktigt energin.

Vattumannen

Det känns som att väldigt mycket av det som händer är förutbestämt och att det finns ganska lite utrymme för dina initiativ. Det ger dig en trygg men rätt långtråkig vecka.

Veckans boost: En aktiv fritid ger dig en känsla av kontroll och fart. Vare sig du tränar, reser eller lägger tid på kultur eller uteliv slår att göra något alltid stilla kvällar hemma.

Hälsotipset: En sluttid för dagen när alla uppgifter ska vara klara och bara vila återstår.

Kärlek och relationer: Din vanliga passion och kärlekstörst lyser med sin frånvaro. Massor av saker lockar dig men intimitet är ovanligt nog inte en av dem.

Fiskarna

Alla förändringar du gör eller drabbas av den här veckan leder till bra saker. Det gör att satsningar du funderar på lönar sig och att även dåliga nyheter för goda saker med sig.

Veckans boost: Gör dig av med sådant du inte gillar! Fula möbler, dåliga vänner och onödiga laster blir lätt kvar i onödan. Ta steget och dumpa ballasten så blir livet lättare.

Hälsotipset: Träna hårt eller inte alls, allt där emellan är bortkastad tid.

Kärlek och relationer: Om du satsar på det väntar en härlig kärleksvecka. Särskilt du som dejtar eller söker förändringar har det lätt och allra lättast under torsdagen.

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.