Horoskop vecka 4, 2022

Astro: 24/1-30/1

Publisert:

Hur blir din vecka enligt astrologin? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop. Här är ditt astro 24–30 januari 2022.

Väduren

Det kör ihop sig rätt mycket under veckan som blir full av kompromisser och svårigheter. Det är som om hela världen jobbar emot dig och allt är dubbelt så svårt som vanligt. 

Veckans boost: Lita på din kraft och kompetens. Du kommer klara allt du möter för du har allt som krävs. Ditt självförtroende är din största tillgång.

Hälsotipset: Dags att byta träningsrutiner, nya tag ger ny inspiration.

Kärlek och relationer: Det här är en vecka då sanna känslor kommer fram och du lär dig mer om dina närmaste och din partner och er relation. Kärleken växer när den sätts på prov.

Oxen

En vecka full av utmaningar väntar dig och du växer med dem. Det är som om du hela tiden vet vad nästa steg är och du blir en klippa för andra och får mycket beröm och vänliga ord. 

Veckans boost: Det blir en rejält utmanande vecka och efter den förtjänar du något extra. Gör planer för något roligt under helgen och låt det gärna kosta lite extra. 

Hälsotipset: Undvik stress när du kan och prioritera bort saker när det blir bråttom.

Kärlek och relationer: Trots veckans tempo finns det gott om möjligheter för känslor och kärleksstunder under veckan. Allra hetast blir helgen, gör romantiska planer.

Tvillingarna

Du behöver sociala kontakter för att komma till din rätt och det gör att du lätt hamnar i lite av ett vakuum just nu när inget är som det ska. Familjeaktiviteter ger ett glädjelyft. 

Veckans boost: Våga vara självisk! Du förtjänar plats och utrymme, stå på dig när du har idéer och avstå sånt som inte känns vettigt. Låt känslorna styra dina val.

Hälsotipset: Bra mat är viktigt och den får gärna vara mer färgglad och kryddig än vanligt.

Kärlek och relationer: Det är lätt att ersätta brist på sociala kontakter med erotik. Låter du passionerna få tid att byggas upp blir det en het toppenvecka.

Kräftan

Du hamnar i massor av situationer då du ställs inför avgörande val och du har en chans att verkligen betyda mycket för andras liv just nu. Stressa inte upp dig, du har koll när det gäller.

Veckans boost: Vardagslyx ger dig ett lyft som varar. Den extra guldkanten som en liten chokladbit, en god efterrätt eller ett impulsköp skänker glädje.

Hälsotipset: Stressa inte, en extra minuts eftertanke vinner dig en halvtimmes arbete.

Kärlek och relationer: Det blir lite antingen – eller den här veckan och det beror mer på yttre omständigheter än på dig. Funkar det praktiska finns känslorna nära.

Lejonet

Det är underliga tider och dina vanliga lösningar fungerar inte som de brukar. Det finns risk för konflikter som oftast beror på missförstånd, så tänk på hur du säger saker.

Veckans boost: Det här är en tuff vecka då du känner dig ensam. Mota det med närhet, vänner, familj och kärlek. Kramar och skratt med dina närmaste lyfter dig.

Hälsotipset: Ät på regelbundna tider och låt måltiderna ta tid. Det ger dagarna struktur. 

Kärlek och relationer: Sista januariveckan är inte särskilt het men två dagar sticker ut. Torsdagen kan bli väldigt romantisk och fredagen är som gjord för dejting, flirt och fest.

Jungfrun

Räkna med att du kommer att få göra det mesta på egen hand om det ska bli gjort. Dina insatser är viktigare än vanligt men det är frustrerande ofta de tas för givna. 

Veckans boost: Ge dig själv det beröm du borde få och unna dig den bonus du förtjänar. Vare sig det är egentid, upplevelser eller ett inköp är du värd det, särskilt just nu.

Hälsotipset: Det här är en bra vecka för nystarter. Sätt wellnessmål och starta hälsoresor.

Kärlek och relationer: Mycket av den passion du bär inom dig går till omvårdnad och hänsynstagande istället för närhet. Men när kärleken får utrymme brinner den väldigt het.

Vågen

Veckan har två ansikten. Å ena sidan tar vardagsbekymmer upp väldigt mycket plats och tid. Å andra sidan har du en vilja att se framåt och söka nya utmaningar. Allt nytt du påbörjar blir väldigt bra. 

Veckans boost: Ge dina kreativa, vilda och skapande sidor utrymme. Du har önskedrömmar och tankar för framtiden och nu är det rätt tid att börja förverkliga dem. 

Hälsotipset: Rätt kläder ger ett hälsolyft. Mössa och handskar håller dig frisk.

Kärlek och relationer: Veckan är väldigt känslostyrd så både passion och konflikter växer snabbt. Räkna med många explosiva stunder, särskilt under helgen.

Skorpionen

Yttre omständigheter ger dig oväntad frihet och du får utrymme att göra saker på ditt sätt. Det ger dig strålande möjligheter att ändra på sånt du inte gillar och spika nya rutiner. 

Veckans boost: Andras strul ger dig oväntat mycket tid över. Satsa en del av den på dig själv och gör sånt du vanligen får prioritera bort. Det är läge för lite guilty pleasures.

Hälsotipset: Utomhusaktiviteter ger styrka och glädje, njut av vintersolen.

Kärlek och relationer: Det här blir en mysig vecka snarare än en het sådan. Nära vänner, familj och soffmys med partner är det som ger mest och går att få varje dag.

Skytten

Håll koll på ditt humör för det här blir en frustrerande vecka då inget blir som du planerat. Just nu löser du inget med energi utan tålamod och tid är den tråkiga vägen framåt.

Veckans boost: Adrenalinkickar bränner bort frustrationer och ger dig ny balans. Om du inte kommer åt att träna kan e-sport vara ett överraskande vettigt substitut.

Hälsotipset: Underskatta inte vikten av vila. Du behöver återhämtning för att må bra.

Kärlek och relationer: Du förtjänar att bli uppvaktad och ompysslad. Tar sig din partner eller dejt tid för det blir det en väldigt fin kärleksvecka med torsdagen som bästa dag.

Stenbocken

Du upplever att mycket vilar på dig och ansvaret får dig att växa. Du mår bra av att vara behövd och känner stolthet när du hanterar motgångar men kom ihåg att du inte behöver göra allt.

Veckans boost: Hela veckan bjuder på en uppförsbacke som motiverar dig att göra mer än din del. Andras tacksamhet får dig att känna dig sedd och värdig.

Hälsotipset: Skäm bort dig själv med hemmaspastunder, gärna varje dag.

Kärlek och relationer: Uppmärksamhet tänder dig och du får mycket av den varan. Tyvärr sätter tidsbrist gränser men med gemensam planering finns det mycket att se fram emot.

Vattumannen

Den här veckan kommer att ställa krav på din intuition och flexibilitet och det får dig att känna dig både sedd och behövd. Du skänker hopp och framtidstro med ditt sätt och din personlighet. 

Veckans boost: Våga vara dramatisk under denna dramatiska vecka. Stora känslor får dig att må bra så dela sorger, förhoppningar och begär med dem du har närmast.

Hälsotipset: Unna dig en egovecka – dina behov behöver få stå i centrum.

Kärlek och relationer: Känslor och delande är mycket viktigare än sex just nu. Det är när du blir sedd och gärna ompysslad som du tänder, så mycket hänger på din partners insatser.

Fiskarna

Det blir en utmanande vecka men du är väl mentalt förberedd och kommer att klara alla utmaningar mycket bra. Mycket tid kommer att gå åt till att peppa och lyfta dem du har runt dig. 

Veckans boost: Mat med kryddor och smaker som sticker ut ger kickar och hälsa. Allt från gingershots och stark chili till het asiatisk wok får omedelbar effekt. 

Hälsotipset: Ta hand om dig själv också. Ge dina behov minst en timme om dagen.

Kärlek och relationer: En flirtig vecka väntar då komplimanger och uppmärksamhet aldrig är långt borta. Men energin finns inte riktigt så det blir mer lockande löften än heta möten.

Annons

Bästa pris på vitaminer & mineraler

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.