Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

Populära smycken med stjärntecken

 • Ida Gustafsson
Publisert:

Smycka dig med ditt stjärntecken! Astrologiska tecken och symboler är populärare än någonsin och smycken är ett fint sätt att addera kul detaljer till din stil.

Smycken med de astrologiska symbolerna är populärare än någonsin och de finns i flera olika modeller. Smycka dig med det astrologiska tecknet för skytten, lejon eller varför inte stjärnkonstellationen för stenbocken eller jungfrun.
Scrolla ner och hitta din favorit här!

Berlock med stjärntecken

Hänge i sterling silver från Syster P med infattade zirkoner som bildar symbolen för Vädurens stjärntecken, det finns givetvis en berlock för samtliga stjärntecken.

Adorable-zodiac-pendant-silver

Syster P

Adorable-zodiac-pendant-silver

449,00 kr

Tillfälligt slut

Wellness shop

Halsband med stjärntecken

Halsband med stjärnkonstellationen för lejonet, från Lily and Rose. Länken och hänget är i guldpläterad mässing och säljs i alla former av stjärntecken. Läs mer och hitta ditt eget stjärntecken här!

Stjärntecken som halsbandberlock

Halsband från Ioaku i guldpläterat silver med strassbeklätt hänge som är symbolen för stjärntecknet. Läs mer och köp här.

Hängsmycke med stjärntecken

Hängsmycke från Guldfynd i 18k guld med fina symboler för stjärntecknen, läs mer och hitta din egen berlock här.

Halsband i guld med stjärntecken

Halsband med hänge från Pilgrim med berlock med strass-stenar som bildar stjärntecknet. Läs mer och hitta ditt eget stjärntecken här!

Örhängen stjärntecken

Strassbeklädda silverörhängen från Ioaku med stjärntecken som ett hänge. Läs mer och köp här.

Stjärntecken berlock

Silverberlock med stjärntecknet i relief från Thomas Sabo, går att hänga både i halslänk och på berlockarmbanden från samma märke. Läs mer och hitta ditt eget stjärntecken här.


Redaktionens val

 1. HOROSKOP

  Stjärntecknen du passar bäst ihop med

 2. SEX

  Sexställningen du kommer älska – enligt ditt stjärntecken

 3. HOROSKOP

  Merkurius retrograd – så kan det påverka dig

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Ida GustafssonIda Gustafsson redaktör på Aftonbladet och Wellness. Hon har tidigare jobbat på magasin med inriktning på mode, inredning och skönhet men också som nyhetsreporter på Aftonbladet. Hon har en kandidatexamen i journalistik från Mittuniversitetet.