Denna text är kommersiell och innehåller annonslänkar

Julklappstips till henne

Bästa presenterna till flickvännen

 • Clara Öhrn
Publisert:

Nu börjar nedräkningen till jul på riktigt.

Om du inte hittat några presenter till dina nära och kära är det hög tid nu.

Här hittar du de bästa julklapparna till flickvännen.

Gröna yogabyxor från Sisterly tribe

Yogabyxor kan vi aldrig få nog av. Dessa gröna med hög midja och skön passform glider vi gärna runt i både hemma och på gymmet. Tightsen har perfekt stretch och är 100% squat-proof. Tillverkade av återvunnet material.

Yoga Classic High Waisted 7/8 Legging - Mineral Green

Sisterly Tribe

Yoga Classic High Waisted 7/8 Legging - Mineral Green

639,00 kr799,00 kr

Tillfälligt slut

Wellness shop

Ett doftljus är en perfekt julklapp. Detta ljus doftar underbart av eukalyptus och har en subtil och behaglig doft som inte är för påträngande. Vi älskar dessutom den fina keramiska förpackningen som kan återanvändas som en vas eller ljuslykta när ljuset brunnit ut.

Tillverkad i Sverige av 100% sojavax vilket är veganskt och naturligt fritt från paraffin.

Komplett yogaset

Har du en nybliven yogi därhemma? Då har vi den perfekta julklappen här. Ett komplett set med alla yogaprylar du behöver för att kunna träna hemma. Innehåller en boll, yogamatta med medföljande band för att du enkelt ska kunna ta med dig den till gymmet, antibakteriell matta, yogablock och en bodytrimmer.

Flowgun go 2.0

En massagepistol bör alla ha. Det bästa sättet att stimulera bindväven, öka blodcirkulationen och frigöra triggerpunkter. Det här är ett riktigt bra köp som innehåller sex olika munstycken och en förvaringsväska. En riktigt generös julklapp till någon du tycker om.

Discovery set från svenska Om-se

Hudvård för alla! Dessa multifunktionella produkter håller mycket hög kvalitet och passar alla, oavsett hudtyp. Genom att själv blanda fukt och fett får du en hudvårdsrutin som passar just dig. 100% växtbaserade med naturligt aktiva ingredienser.

Detta kit innehåller alla produkter du behöver i resestorlek för att du ska kunna hitta just dina favoriter – en superpresent helt enkelt.

Hjärnstark av Anders Hansen

Har du inte läst Hjärnstark av hyllade Anders Hansen än? Då är det verkligen dags! I boken får du läsa om hur motion och hjärnan hör ihop. Och hur träning faktiskt kan få dig att bli mer stresstålig, må bättre och göra dig mer kreativ. En inspirerande bok som alla borde läsa.

Satisfyer pro deluxe

Överraska flickvännen med en riktigt pirrig present. Satisfyer är vibratorn alla pratar om. Denna variant har en oval form som är lätt att hantera, elva intensitetsnivåer och är vattentät, för att den ska kunna användas överallt. Laddas med USB-sladd.

Black Opium från YSL

Alla blir glada för en fin parfym! Black Opium från YSL är en riktig klassiker som är älskad av många. Ett säkert kort helt enkelt!

ANNONS

Hur mår du på insidan? Gör en hälsokontroll via blodprov och få många svar.

Werlabs (Extern länk)

Redaktionens val

 1. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

  Julklappar för träning: Årets hälsosamma julklappstips

 2. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

  Bästa julaskarna med smink och hudvård

 3. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

  Årets bästa erotiska julkalendrar för vuxna

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Clara ÖhrnClara Öhrn är content manager på Wellness och har tidigare jobbat som reporter på Aftonbladets redaktion för feature och sociala medier. Clara har en kandidatexamen i media och kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Hon har även studerat Global Trendwatching på Amsterdam University of Applied Sciences och retorik vid Stockholms Universitet.